Kraukaataaja atminjas - <<--Stress -->>Eat, Sleep, Rave, Repeat! [entries|archive|friends|userinfo]
grauziitisos

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

<<--Stress -->>Eat, Sleep, Rave, Repeat! [Jan. 31st, 2014|05:55 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]
[mood | anxious]
[music |Eat, Sleep, Rave, Repeat!]

Atkal vemt gribās. Laikam nenoturēšos, netikšu līdz privātajam blogam...







Jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas. VAJADZĒJA gulēt, nevis stresot par kaut kādu tur interviju. Nedod dies' vēl sāks nākt miegs. Jā, esmu aaaaaah, oj atvainojiet.. emm... kur mēs palikām? ak jāāāāā, esmu patiešām gatavs Jums sniegt waaaaahhh.. [nervozi smiekli].. (klusuma pauze).. (laika pagarinājums, kad sekundē ietilpst 3 stundas - būtu tāds, daudz ko būtu sadarījis^^ un lalalalaā, manis te nav, es staigāju pa puķainu ieleju pavasarī. Ow, kas ta tas? Ponijs! oj, kas pa bučumūlīti, gribas tos vaidziņus tā sabužināt.. ) umm.. (fikss skatiens riņķī - nujā, tas neērtais mirklis, kad nevar pārprasīt - atvaino, es galīgi tevī neklausījos, ko tu teici? - nevienu neaizvainojot par daudz).. ja godīgi, es vēl pagaidām neesmu šo jautājumu no tāda skatupunkta apdomājis - varbūt es labāk painteresēšos par to sīkāk un tad citreiz Jums atbildēšu, labi? (hmm, nu labi jau nebija, bet vismaz mēģināju, nākamreiz mok sanāks labāk)..

Vai arī vnk 10000 reizes iet cauri savam CV.. Un ne vienu vienu esmu redzējis. Fantazēšana par sevi kā supervaroni pagātnes nožēlojamās situācijās biku palīdz :). Tā, stop, biku jāpārtaisa, atkal es esmu visu apbrīnots - neder (deguns gaisā p(elni) maisā haha, ej tu nost, tāāāāds jokdaris esmu kļuvis. Vnk vārtos pa zemi(jē, beidzot grīda būs izslaucīta!) no smiekliem. Hahaha!)!.! Vispirms jāsarunā, lai kāds novērš uzmanību, kamēr es TO daru.. Nu ok, ir jau labi stresot, savādāk nemobilizēties. Bet fantāzijas arī foršas. Ehh, ko es ar to gribēju pateikt.. KO Ko?







Hū, labāk uzreiz palika... Pa vienu ausi iekšā, pa to pašu ārā hehehe.. Jociņš spociņš!

Ak jā, tīri interesei jāsaskaita cik reizes es ar roku rakstīšu lietotājvārdus pirms galīgi apniks un tomēr uzrakstīšu g r e a s e m o n k e y spraudni (haha, uz šo atslēgvārdu tik vienu lietotāju atradu, un - pārsteigums, pārsteigums, ar ko viņš(a) saistīts! :P :)))
un cik reizes es cilvēkus, kas te jau gadiem ir, vēl nokaitināšu ar savu nemācēšanu izdarīt pašsaprotamas lietas? Vai, vai :D :D :D
linkpost comment