Kraukaataaja atminjas - Laiks [entries|archive|friends|userinfo]
grauziitisos

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Laiks [Jan. 31st, 2014|05:04 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood | bitchy]

Jūhū, atradu follow pogu (kapēc te tā saucas pievienot draugiem? kāpēc dzīve ir interesanta? :D)
Tagad mans EGO var justies sppārnos. Tik daaaudz, ko stalkot :))

(pašam vemt gribas no barbarismu skaita manos tekstos)


āāā', virsraksts - nujā, kaut kā jaautomatizē šitas viss process.. jau 3 nakti pieceļos 2-os vai 3-os naktī, tad nekaunīgi mēģinu izlasīt nākotni citu cilvēku žultī vai līdzīgi (kā tur bij tas Austrumu teiciens par pretējo lietu vienotību?) sasmelties vieglumu, gaismu, ūdeni, un ko tik vēl ne citu cilvēku mākoņos :))

āāā, nujā, un tas nekam neder, jo darbā lielāko dienas daļu vnk lūztu nost. Šodien, t.b. vakar pat sāku dzert (!) kafiju (nu šoreiz nebij tik traki, vai arī nepamanīju, bet nu ģībt nenoģību, un sirdi ar nedzirdēju dauzāmies (tas, ka ausīs mūzika uz 100%+ 200% ir cits stāsts :D :D : D:D))


Un tad vakarpusē, kad beidzot no kafijas atmodies, mēģinu pāris stundās salabot dienas muļķības, ko pa miegam saspaidījis. Ļoti labi, jo izaicinoši, bet cilvēciski runājot - pretīgi un demotivējoši pret kolēģiem :((

Bet nu ceļojums, protams, super. Tad nu jāturpina trīcēt par šodienas Interviju..PAGA man taču internetam NEVAJADZĒJA BŪT! PFFFFFFF ej tu nost kāds losis! un es nekā neskatījos tikai tapēc, ka okartes kontā nekā nav. Laikam ta pa pēdējo naudu būšu pasūtījis netu. PFFFFFFFF KĀ TIK ES NEBŪTU SAGATAVOJIES tai intervijai. A tagad?>??? (Nu labi, un tad nebūtu pagulējis, un tad nebūtu šī foršā ceļojuma... :P)

Hūuuu! Tomēr atnāca LMT un pateica, ka viss kārtībā, man patiešām ir beidzies Internets! Vismaz sirdsapziņa tīra, un tas pats galvenais, vai ne? :))
linkpost comment