gossip_girl
24 Novembris 2010 @ 23:10
 


Ļoti produktīva diena šodien sanāca. Neskatoties uz to, ka es nogulēju savu rīta aerobiku. Gribēju piecelties astoņos, lai paspētu uz ATL aerobiku 10:30 ESPA. Rezultātā piecēlos laicīgi, bet kamēr pabrokastoju un atbildēju uz darba un citiem e-pastiem, sapratu, ka vingrošana man jau nespīd. Tik un tā ieliku peldkostīmu somā, aizbraucu uz banku, nokārtoju šādas tādas darīšanas, iebraucu galerijā Rīga nopirkt grāmatu Globusā un jau ap trijiem biju ESPA.


Pārliecinājos, ka neko labāku un izdevīgāku man tik un tā neatrast. Atrodas pašā centrā, super ērtas un ar visu vajadzīgo aprīkotās ģērbtuves un optimāls apmeklējuma laiks (2,5 stundas). Aktīvajā zonā ietilpst ne tikai baseins, 3 dažādas pirtis un zemūdens masāža, bet arī iespēja apmeklēt fitnesa nodarbību vai vingrot pašam uz trenažieriem. Milzīgs pluss ir cilvēku neesamība dienas stundās. No 15:00 līdz 16:00 es biju viena pati, tad atnāca viens vīrietis un tām mēs bijām tikai divi līdz pat 17:00, kad es aizgāju. Vēl viens patīkams sīkums - telefons, kuru es aizmirsu ģērbtuvē uz spoguļa, veiksmīgi atgriezās pie manis. Kāds no personāla to pamanīja un atdeva recepcijā. Labi, ka ģērbtuvē nebija neviena cita. Uzskatāms piemērs kāpēc mazs apmeklētāju skaits ir liels pluss :)

Pirms doties uz savām mācībām iegriezos Stockmann Delī pēc kafijas un kruasāna ar garnelēm  Nebūtu šodien tik interesanta nodarbība es točna aizmigtu (nopeldēju 17 baseinus!). Bet šodien mēs kā reiz zīmējām dažādas perspektīvas ar zīmuli uz papīra. 2,5stundas paskrēja kā pus stunda.

Tagad sēžu mājās, dzeru tēju ar medu un prātoju kuru no slavenajām ēkām lai es uzzīmēju perspektīvā uz nākamo nodarbību - Parīzes Triumfa Arku vai Londonas Lielo Benu?... ;)
 
 
I feel: rejuvenated
I hear: Hotel Costes vol.12