19 Oktobris 2010 @ 01:33
 


Kaut kā pēdējā laikā šeit reti iegriežos. Atkal esmu nenormāli aizņemts un visu laiku skrienošs cilvēks. Par visu pēc kārtas.


Darba pēdējās nedēļās ir īpaši daudz. Tā nu sanāca, ka mēs recepcijā palikām tikai četras un nākas strādāt četras, reizēm pat piecas maiņas nedēļā. Pilnīgs achtungs bija, kad mani šorīt pamodināja izmisuma pilns sms no kolēģes, kura iestrēga Holandē (nokavēja savu ļoteni). Lūdza mani steidzami paņemt viņas šodienas nakts maiņu, jo tuvākais reiss ir tikai trešdien no rīta. Ņemot vērā, ka esmu vienīgais variants un to, ka es strādāju trīs iepriekšējās dienas nonstopā, es biju "super priecīga" par šo ziņu %) Bet, nu, neko darīt, darbs ir darbs.


Dizaina skolā sākām apgūt grafiskās programmas (šobrīd Photoshop) un vēl sākās kurss "Grafiskā dizaina teorijas". Šo to no tā esmu apguvusi LU kursā "Reklāmas dizains", tā kā tas nedaudz atvieglo mācību procesu. Vispār, ja tā padomā es nekad iepriekš neesmu strādājusi dizainā, neesmu programmētāja un mani noteikti nevar nosaukt par tipisku datoriķi. Taču tas savā ziņā padara to visu vēl aizraujošāku :)

Brīvā laika šobrīd nav daudz, taču to kas ir, es pavadu ļoti lietderīgi un ar baudu. Sāku lasīt Stīga Larsona "The Girl with the Dragon Tattoo". Vispār jau man ir iekšēja pretestība lasīt bestsellerus, tomēr tieši šī grāmata gadījās atvilktnē, kad man darbā bija mierīga nakts maiņa. Tā ievilkos sižetā, ka pat paņēmu mājās, lai ātrāk pabeigtu. Vēl es noskatījos Bernardo Bertoluči filmu "Stealing Beauty" ar vēl ļoti jauniņu Līvu Taileri galvenajā lomā. Pārsteidzoši, ka es nebiju iepriekš to redzējusi. Filma ir vairāk nekā ļoti laba, iesaku noskatīties, ja kāds vēl neredzēja. Runājot par kino, mans mīļākais rudens notikums - Baltijas Pērle tūlīt-tūlīt sāksies! :) Festivāla programma šogad ir daudzsološa, es jau izvēlējos priekš sevis pāris must-see filmas. Rīt pirkšu biļetes. Varbūt ir kādi ieteikumi šajā sakarā? Kurš vispār iet?
Tags:
 
 
I feel: working