gossip_girl
14 Maijs 2010 @ 08:59
Neplānoti  


Aha, man jau vajadzēja zināt, ka tā būs. Baigi gribēju redzēt jauno filmu ar Jenniferu Lopesu "The Back-up Plan". Aizgājām ar kolēģi uz vakara seansu. Filma bija forša un smieklīga (izņemot pāris momentus). Filmas gaitā mūs telefoniski sakārdināja
Bellagio bārmenis iet tusēt, un, protams, mēs ar A. pēc filmas braucām tur. Runājot par korporatīvo lojalitāti - atvaļinājumā esam mēs abas un pavadam to darba vietā %) Bet runa nav par to. Izsaucām busiņu un ar trijiem bārmeņiem izbraucām no Bellagio uz Coyotu. Un tad sākās... Atnācām tur nakts vidū kā tādas meitenītes: abas baletčībiņās, ne-tusiņu drēbēs... Bet tik un tā uzmanības centrā. Pareizāk sakot A. bija uzmanības centrā, kā jau vienmēr  :) Neiedziļinoties sīkumos, teikšu tikai, ka tusiņš bija totāli izdevies. Kāds pat atveda augstpapēžu kurpes speciāli priekš A. %)
Mājās biju trijos, tagad jau esmu augšā. Jūtu nakts sekas. Jāsaved sevi prezentablā izskatā un jādodās uz Baltic PR Awards. Ja palikšu gultā būs tikai sliktāk, tāpēc off we go %)
Tags:
 
 
I feel: awake