gossip_girl ([info]gossip_girl) wrote 14. Janvāris 2012, 11:33


Sen nebiju te rādījusies, sorry for that. Zinu, ka daži no jums gaida stāstus par maniem piedzīvojumiem Karību salās. Ok, par visu pēc kārtas.

Ziemassvētki. Pirms pašiem Ziemassvētkiem, 22jā mums bija mūsu departamenta tusiņš. Uzklājām galdu, izdekorējām telpu, apmainījāmies ar dāvanām un dejojām līdz pašam rītam. Neaizmirstami labs partijs, kolektīvs saliedēts vairāk kā jebkad %) Uz pašiem Ziemassvētkiem mums bija ieplānota liela ballīte bārā. Pati ballīte nekas īpašs, tāda pati ballīte kā visas pārējās, tikai šurp turp manāmi cilvēki sarkanās cepurēs. Toties šogad es pārliecinājos, ka brīnumi tiešām notiek Ziemassvētkos. Lielākais pārsteigums, kas mani burtiski pacēla mākoņos notika tieši uz Ziemassvētku naktī. Mans boss izsauca mani pie sevis, lai paziņotu kolosālus jaunumus. Pirmkārt, es saņēmu savu 30 dienu novērtējumu, kas bija ļoti labs. Otrkārt, mans nākamais kontrakts ir uz pozīciju augstāk un mani nosūta tieši tur, kur es vēlējos – atpakaļ uz Eiropu. Nespēju noticēt, ka mani paaugstina tik ātri, jo normāla prakse ir, ka cilvēki te strādā vairākus kontraktus vienā amatā, lai dabūtu ko labāku. Manā gadījumā man paveicās divreiz, jo es, ne uz ko īpaši necerot, ieminējos priekšniecībai, ka gribētu nodarboties ar internacionālo viesu servisu un gribētu to darīt tieši Eiropā. Tā kā pabeigšu šo kontraktu marta vidū un jau aprīļa vidū man būs jauns amats un kolosāls maršruts (Spānija, Itālija, Grieķija, Horvātija, Turcija utt.) Nemaz nerunājot par algu, kas ir divreiz vairāk par to, ko pelnu tagad.  Yay!

New Year, baby, yeah! Šis jaunais gads laikam bija trakākais un jautrākais manā mūžā . Mums bija vienkārši mega kruta ballīte uz kuģa pie baseina. Karsta zvaigžņota nakts, dejojošais pūlis, aukstais šampis, 3,2,1 2012!!!, uguņošana, atvēsinoša lietusgāze 10 minūšu laikā, dejas lietū, dejas baseinā, dejas visu nakti ar maniem superīgiem kolēģiem un viesiem...... Tad basām kājām uz septīto deku sagaidīt saulrietu. Noskaņojums: “Vēl pa glāzei un paldies dievam, ka no rīta nav jāstrādā.”  Tā tik bija nakts.

 Atgūties no neskaitāmām ballītēm man palīdzēja grafika maiņa. Ar ceturto datumu sāku strādāt naktīs. To dara visi jauniņie, tas ir tikai laicīgi, tikai uz 20 dienām, lai pilnībā apgūtu visus amata pienākumus un specifiku. Naktī, protams, cilvēku mazāk, toties daudz papīrdarba un visa atbildība ir uz tevis, jo tu esi viens pats. Jāsaka nedaudz bail bija sākumā, bet tagad ir ok un man pat patīk. Galvenais bonuss ir tas, ka tu esi brīvs pa dienu un vari doties dažādās ekskursijās pa salām. Ko es ļoti aktīvi izmantoju.  Antigā braucu ar džipu caur džungļiem, Dominikā devos uz 6 stundu ekskursiju pa ūdenskritumiem, Barbadosā apbraucu apkārt visai salai pa krasta līniju. Kolosāli. Nākamnedēļ noteikti izmantošu iespēju un apskatīšu vēl vairāk.

Uz atvadām dažas bildes no šonedēļ uzņemtajām. Ja kāds grib vairāk – feel free to add me on facebook :)

Barbadosas pasakainās pludmales <3



Rumpunch )



Dominika, peldos ūdenskritumā )



 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: