gossip_girl ([info]gossip_girl) wrote 12. Oktobris 2011, 21:15


Tāda sajūta, ka ne tikai Stockmann, bet visa pilsēta trako un laikapstākļi arī. Jāsaka arī es pati pēdējās dienās esmu tik aizņemta un visu laiku kaut kur skrienu - te uz darbu, te pie ārsta, te uz vēstniecību, te vēl kur... Skatos plānotājā un nespēju noticēt, ka oktobris jau pusē! Līdz 2. novembrim ļoti daudz kas jāpaspēj, ka galva griežas kā padomāju.

Tā kā novembrī es sākumā braucu uz Lietuvu, biju jau nopirkusi autobusa biļetes līdz Kauņai. Vakar saņēmu no autobusu kompānijas īsziņu, ka reiss ir atcelts. Turklāt nevis vienkārši atcelts, bet vispār noņemts maršruts. Man sākās neliels stress, jo autobuss bija maksimāli pieskaņots lidojumam un tagad steidzami jāmeklē kāds cits variants. Es vēl toreiz pērkot biļeti principā zināju, ka cita varianta nav, jo citām kompānijām nav atbilstoša laika/maršruta. Kāpināja manu stresu tas, ka īsziņu saņēmu no rīta, man bija jābraukā visu dienu darīšanās, es nebiju pie datora līdz ar to nevarēju piezvanīt un uzreiz nokārtot šo lietu. Biju arī nedaudz dusmīga: kā tā var pārdot biļetes savā mājas lapā uz neesošu reisu? Šodien aizbraucu pie viņiem visu noskaidrot. Rezultātā man piedāvāja braukt uz Kauņu caur Viļņu ar pārsēšanos. Principā sanāk dārgāk un neērtāk. Bet tā kā reisa laiks bija ok un neko piemaksāt protams nevajadzēja, tā arī darīšu. Labi, ka vismaz tā )

Šovakar es atnācu mājās pēc masāžas, jūtos relaksēta un atslābināta. Ieliešu sev sarkanvīnu, sagriezīšu brie sieru, bumbierus un skatīšos veselas divas (ja neaizmigšu kaut kur vidū:)) Fransua Ozona filmas: "Baseins" un "5x2".
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: