elementāri, Vatson :)
kādus 100g sviesta samaisi ar 100g cukura, pieliec klāt pusotru glāzi auzu pārslu (citiem patīk tās sākumā apgrauzdēt uz pannas, tad cepumiņi sanāk kraukšķīgāki), tad iesit vienu olu, ieber kādas divas ēdamkarotes miltu un pievieno tam visam klāt jebko citu (šokolādes gabaliņus, rozīnes, riekstus). es vienmēr parīvēju mazliet aromātam. Mīklai jāsanāk tādai it kā tās auzu pārslas knapi vispār turas kopā, lai izskatās it kā tur gandrīz tikai pārslas. Tad liec tādus kā pikucīšus uz cepamā papīra un krāsnī uz 180C kādas 15-20 min. Ļoti ātri piedeg apakšiņa, tāpēc jāskatās visu laiku. Es parasti turu kādas 10 min uz apakšējo un tad ieslēdzu augšējo cepeškrāsns daļu
City Lights - Komentāri
see right through me