gossip_girl ([info]gossip_girl) wrote 10. Jūnijs 2011, 21:49
Link Love


Sen jau gribēju uztaisīt ierakstu par interneta lapām, kuras es pameklēju katru vai gandrīz katru dienu. Dažas no tām ir ar mani jau gadiem ilgi un nepavisam neapnīk! Tātad, my favorites are (secība ir nejauša):

1. Sea of Shoes. Sekoju šim modes blogam no pašiem tā sakumiem. Džeina un viņas mamma ir ļoti talantīgas un kreatīvas sievietes, apsēstas ar  kurpēm un vintāžu. Raibas bildes un daudz pozitīvu emociju.
2. Facebook. Vienīgais sociālais tīkls, kur mani var sastapt un ko es lietoju visu laiku.
3. Desire to Inspire. Blogs par interjera dizainu. Dievinu šo lapu! Kaudzēm skaistu kvalitatīvu bilžu ar kolosāliem interjeriem. Iedvesma meklējama te.
4. Lovely Package. Ideāla vieta tādam fanātiķim kā es. Daudz skaistu iepakojumu. Vienmēr saglabāju tos, kuri visvairāk patīk. Man jau ir vesels arhīvs :)
5. Riga Daily Photo. Mūsu pilsēta bildēs. Katrs ieraksts par atsevišķu objektu. Ļoti interesanti un noderīgi.
6. The Sartorialist. Kurš tad šo neskatās! Ir tādi?
7. Cocorosa. Viņa ir laikam saulainākais cilvēks, ko jebkad esmu redzējusi. Skaistums protams ir relatīvs jēdziens, bet Cocorosa ir dievīga.
8. Look at me. Ļoti informatīvi un par visu uzreiz - modi, mūziku, kino, dizainu, tehnoloģijām utt. Var lasīt stundām ilgi un neapnīk.
9. The Cool Hunter. Blogs par stilīgām vietām visā pasaulē.
10. Četras Sezonas. Šito droši vien arī visi zina un lasa. Ļoti mīlu šo lapu, daudz un dažādas receptes, visgaršīgākie ceļojumu apraksti, kulinārijas pasaules jaunumi un vispār daudz kas interesants un pamacošs.

Your turn! Kādas ir jūsu apmeklētākās lapas? :)

Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: