gossip_girl ([info]gossip_girl) wrote 6. Marts 2011, 14:33


Daudzu paziņu ieteiktais restorāns "Armēnija" sagādāja man vakardien lielu vilšanos. Puisis oficiants sākumā runāja ar mums kā mūmija, ne miņas no viesmīlības. Pasūtītā paltusa vietā man atnesa lasi vīna mērcē. Oficiants varēja pateikt tikai "Ceru, ka Jums garšo šī zivtiņa", ne tev atvainoties, neko. Par laimi es nebiju noskaņota skaidroties un paliku pie laša, bet sev prātā es uzreiz atzīmēju, ka vairs es tur neiešu. Ēdiens ir ok, bet nav nekāds wow, lai tā dēļ būtu vērts paciest tādu apkalpošanu.

Savukārt "Tokio City", kurā es biju piektdien, kārtējo reizi iepriecināja. Ātra apkalpošana, laipna meitene, supergaršīgs plūmju vīns, afigenna sulīgi un svaigi rolli ar lasi un sieru. Turklāt ļoti patīkami pārsteidza fakts, ka neskatoties uz pilnu restorānu piektdienas vakarā, suši atnesa 10 minūšu laikā. Šī vieta man patīk aizvien vairāk. Malači, ka no pilnīgi nekāda sākotnēja interjera, ēdienkartes un kvalitātes, viņi spēja tā uzlaboties. It kā nekā kruta tur nav, bet tagad, ja izvēlas starp "Kabuki", "Gan Bei" un "Tokio City", es izvēlos pēdējo. Daudz plašāka ēdienkarte, adekvātas cenas un patīkams interjers ir viņu plusi.

Šajās brīvdienās man ir īpaši labs noskaņojums. Dzīvoju svētku gaisotnē, priecājos par to, ka mana mīļākā meitene atkal ir pilsētā un baudu pavasara gaisu. Tik labi, ka pilnīgi neticami. Rīt iešu beidzot noskatīšos "Karaļa Runa". Jā, zinu, es nemaz neesmu bremze! :) J teica, ka viņai ļoooooti patika un es sapratu, ka man tomēr jānoskatās. Neesmu vēsturiska kino fane, bet šis laikam ir tas must-see gadījums. Jūs jau redzējāt? Kādas atsauksmes?
Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: