gossip_girl ([info]gossip_girl) wrote 27. Janvāris 2011, 22:42
Gribās pavasari. Ļoti.


Šovakar skan jaunākais Hotel Costes disks, tiek dzerts karstvīns un es kārtējo reizi apņemos rādīties šeit biežāk.

Vakar iesāku jaunu zīmējumu ar pasteļu krītiņiem. Iepriekšējais jau pabeigts, bet vēlme zīmēt tā arī nepārgāja. S vakar rādīja man savus. Blakus viņa melnbaltajiem šedevriem mani zīmējumi izskatās kā piecgadīga bērna fantāzijas lidojums. Nu i pofig, ka neprotu, galu galā gandarījums un relaksācija  ir svarīgākais šajā procesā, nevis rezultāts.

Kolēģe A tagad ir Londonā uz desmit dienām un man ir nenormāli daudz darba. Tik daudz, ka vakarā, atnākot mājās, gribās ilgi stāvēt dušā un pēc tam momentā atlūzt uz dīvāna skatoties kādu filmu. Šādā režīmā es pirmo reizi sapratu, ka brīvdienā var gribēties pabūt mājās, mierīgi lasīt grāmatu, gatavot ēst un vispār būt mājās. Parasti es tieši otrādi cenšos vienā brīvdienā paspēt visu - izdarīt visas vajadzīgās lietas no rīta, atpūsties pa dienu un vēl izklaidēties vakarā. Īsi sakot, ar nepacietību gaidu A atgriešanos, lai varētu atkal visu veiksmīgi apvienot.

Starp citu, atradu vienu interesantu resursu - The Cool Hunter. Ļoti iesaku tiem, kuri daudz ceļo vai vienkārši mīl skaistas bildes, dizainu un visādas stilīgas vietiņas. Noskatīju pāris vietas, kuras noteikti vērts apmeklēt nākamreiz, kad būšu Berlīnē vai manā mīļajā Londonā.
Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: