gossip_girl ([info]gossip_girl) wrote 14. Jūlijs 2010, 22:15


Kaut kāds milzīgs šopinga vilnis man uznāca. Ja paskaita cik naudas esmu iztērējusi pēdējās dienās... Labāk tomēr neskaitīt - astronomiskas summas %) Toties kādu baudu sagādā veiksmīgs šopings! Spontāni nopirku kārtējo Karen Millen kleitu. Tā kleita ir vienkārši sapņa īstenojums! Dievinu mazās melnās kleitiņas, plikas muguras un mežģīnes <3

 

Kādas ir jūsu domas par Charles & Keith veikalu? Mans viedoklis par to periodiski mainās. Esmu tur pirkusi somas. Ziemas vai rudens apavus noteikti nekad tur nepirktu.Viņu apavi man vienmēr likās nekvalitatīvi, bet šoreiz biju patīkami pārsteigta - tik  laba vasaras modeļu izvēle! Mērīju visādas šļopenītes un sandalītes līdz apstājos pie šīm baltām ar krāsainiem akmentiņiem. Vasarīgi un jautri.



Vēl no lieliem pirkumiem ir zelta auskari un daudz, daudz apakšveļas. Jā, man ir atkarība no skaistas apakšveļas %) Nopirku četrus dievīgus komplektiņus + divus kombinē. Kurš būtu domājis, ka es (!) kādreiz nopirkšu apakšveļu ar leoparda rakstu? Laikam tomēr ne visi "leopardi" ir lēti un vulgāri, gadās sastapt arī skaistus. Izskatās, ka kādam šī būs īpaša nakts ;)



 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: