gossip_girl ([info]gossip_girl) wrote 9. Jūlijs 2010, 09:40
ESPA Riga


Jo vairāk es strādāju, jo vairāk man gribas kompensēt sev darbā pavadīto laiku. Kompensēju dažādos veidos: brīvdienās mājās praktiski nekad neesmu, visu laiku braucu uz pludmali, eju garās pastaigās, skrituļoju, tiekos ar draugiem verandās, dzeru aveņu Daiquiry dažādos vecpilsētas bāros... Aizvakar beidzot ievērtēju Spa salonu ESPA, kurš atrodas bijušajā Reval hotelī (tagad Radisson BLU). Starp citu, izjutu nosaukuma maiņas negatīvo aspektu. Sarunāju ar draudzenēm satikties viesnīcas lobijā. Atnāca viena, gaidījām trešo. Viņa piezvana pateikt, ka ir lobijā, bet mūs neredz. Pēc pāris frāzēm noskaidrojās, ka viņa ir Radisson SAS viesnīcas lobijā. J tikko atbraca uz Latviju, un par nosaukuma maiņu, protams, neko nezināja. Viņa tā sadusmojās pati uz sevi, ka uz ESPA tā arī neaizbrauca. Būs man iemesls vēlreiz aiziet uz ESPA :) Vēl jo vairāk tāpēc, ka man tur ļoti patika. Izbaudījām 2,5 h ESPA aktīvo zonu, kurā atrodas fitnesa studija, 18 m peldbaseins, vitalitātes baseins ar zemūdens masāžu, sauna ar sakarsētiem akmeņiem, ģimenes sauna, tvaika pirts un dušu labirints.











Augstāk redzamais āra vitalitātes baseins gan neietilps aktīvā atpūtas zonā, bet to var izbaudīt pēc kādas no daudzajām salona piedāvātām procedūrām.
Rezumējot mūsu pieredzi ESPA salonā, var izcelt dažus plusus:
  • Salonā tiešām viss interjers un aprīkojums ir ļoti pārdomāti. Ģērbtuvēs ir pilnīgi viss nepieciešamais: dvieļi, čībiņas, šampūns, balzāms, ķermeņa losjons, visādas vatītes kosmētiksa noņemšanai, fēni un pat matu taisnotājs, kas mani neizsakāmi iepriecināja, jo čolku es vienmēr ieveidoju ar to. 
  • Uz trenažieru zāli mēs negājām, bet tā izskatījās ļoti laba. Turklāt viņu mājas lapā ir arī fitnesa nodarbību saraksts. 40 min garu treniņu var viegli apvienot ar saunu/baseinu kompleksa apmeklējumu, gūstos maksimālu labumu ķermenim un garam :)
  • Lieliskas cenas un kvalitātes attiecības.
  • Mazs apmeklētāju skaits. Kad mēs atnācām (ap 15:00), mēs bijām vienīgās visā aktivās atpītas zonā. Pēc kādas stundas atnāca vēl viens vīrietis. Vēl pēc stundas bija jau kādi 7 cilvēki. Secinājums: vislabāk nākt vai nu ap pusdienlaiku, vai nu vēlu vakarā.
  • Plaša dzērienu karte ar kafiju, tējām un augļu kokteiļiem, kurus var pasūtīt turpat pie baseina. Mēs apmeklējuma beigās dzērām ļoti garšīgu jasmīnu tējiņu, kas bija ideāls pilnai relaksācijai.
Runājot par trūkumiem, vienīgais, kas mani nedaudz pārsteidza ir recepcijas darbinieku vēsais apkalpošanas stils. Ne miņas no viesmīlības, nemaz nerunājot par smaidīšanu utt. Varbūt tas ir mans profesionālais kretīnisms, bet nu nevar stāvēt recepcijā ar tādu attieksmi. Kur nu vēl klienta klātbūtnē apspriest pašu nekompetenci (kamēr es gaidīju recepcijas meitenes apsprieda to, ka viena apmeklētāja bija neapmierināta ar to, ka meitene nezināja kā pareizi lietot ESPA krēmus). Ā, un vēl, viņiem laikam ir problēmas ar sīknaudu kasē. Mēs aizgājām tā arī nesaņemot 0,10 LVL atlikumu, jo meitene aizgāja mainīt naudu, bet man bija jāskrien uz nakts maiņu. Sīkums, bet tomēr.
Kopumā teikšu, ka uz ESPA noteikti aiziešu vēl un drīz. Tāda relaksācija un labums organismam, ka ir vērts padarīt to par ikmēneša rituālu.
Varbūt kāds no jums apmeklē citus Spa salonus un var kaut ko ieteikt? :)
Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: