gossip_girl ([info]gossip_girl) wrote 2. Jūlijs 2010, 18:00


Esmu sajūsmā par diviem maziem veikaliņiem, kurus nesen nejauši atklāju. Par vienu no tiem es jau biju iepriekš dzirdējusi, bet aiziet uz to sanāca tikai tagad un netīšām. Saucās "Muhamors". Tāds neliels veikaliņš, bet īsta paradīze izvēles ziņā. Pirmais, kas paķēra manu uzmanību bija lina veļa. Esmu kā traka uz šo audumu, tāpēc vienkārši iemīlējos šajās rozā pidžammiņās un naktskrekliņos!





Tāpat tur ir dažādi spilventiņi, paklājiņi, sveces, grāmatas, papīra maisiņi un auduma somas.





Patīkami pārsteidza fakts, ka viņi tirgo arī dabīgo kosmētiku. Veikalā gan ir tikai divi zīmoli: Ekooga un Aroma Art, taču produktu klāsts ir diezgan liels: krēmi, skrubji, ķermeņa sviesti, lūpu balzāms un vēl šis tas. Kā man paskaidroja pārdevēja - Ekooga ir jauns zīmols, kuru palaidusi viņas kaimiņiene liekot tajā visu sirdi un dvēseli :) Pēc šādas rekomendācijas nevar neizmēģināt produkciju.





Dažādas garšvielas, kartiņas un trauciņi. Vēl veikalā ir liela vietējo mākslinieku rotu izvēle, bet to es kaut kā piemirsu nobildēt...



Ļoti patīkams iespaids man palika par šo vietiņu! Drīz iegriezīšos tur atkal, jo šoreiz kavēju tikšanos un nevarēju ievērtēt viņu kulinārijas spējas (veikaliņā ir neliela kafejnīca un ir pat terase!). Tā lūk.

Otrs veikaliņš saucās "4 Decor Asian" un tas atrodas turpat netālu no "Muhamora". Šeit es iegāju pirms Jāņiem nopirkt dāvanu kādam īpašam cilvēciņam. Tā iepatikās, ka tagad visiem iesaku šo veikaliņu. Pārsteidza veikala cenu līmenis, es pat teiktu, ka kvalitātes un cenas attiecības ir baigi labas. Piemēram šādas tunikas ar atlaidi maksā tikai 10 LVL.





Mani jau kā vienmēr uzrunā baltās....%)



Tur atrodamas ļoti skaistas somas, turklāt roku darbs. Ja meklējat skaistu un ietilpīgu pludmales somu, jums uz turieni.



Ideāla dāvaniņa īpašam cilvēkam - košas šļopenītes no kamieļādas un liela izšūta auduma soma ar pītiem rokturiem <3



Protams, trauki, vāzes, gleznas, skapji un citi interjera priekšmeti...



Uzmanību šaļļu mīlētāji! Milzīga izvēle visās varavīksnes krāsās! %))



Zilonīši ir austrumu mīlestība <3



Ja pēc vairākām veikala pavadītām stundām uznāk miedziņš, tad turpat veikaliņā ir lieliska un domāju arī ērta gulta ;)



Krāsainu rakstu un audumu iedvesmota, nopirku Mango šādu košu un gaisīgu kleitiņu. Galu galā mēnesis solās būt karsts, vēl viena kleitiņa noteikti noderēs!







P.S. Sorry par bilžu kvalitāti, tās ir no telefona. Secinājums: man visu laiku jānēsā līdzi mans pusprofesionālais fotoaparāts, jo nekad nevar zināt kur var noķert iedvesmu :)


 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: