gossip_girl ([info]gossip_girl) wrote 20. Maijs 2010, 00:49


Mani pavisam noteikti nedrīkst laist uz grāmatu veikaliem! Uz katra varētu būt mana fotogrāfija ar uzrakstu "Warning, mad book addict!".  Gribēju ieiet Emīla Gustava Šokolādē, kas pie operas, nopirkt trifeles bakalaura darba vadītājai. Rezultātā nopirku trifeles vadītājai un 2 grāmatas sev. Galu galā, jūtos tās pelnījusi. Viena no tām ir sen kārotā mana mīļākā režisora Deivida Linča grāmata



 
Šī grāmata būs atklāsme ikvienam un jo īpaši palīdzēs cilvēkiem, kas meklē iespēju attīstīt savu radošo garu :) Interesantas atklāsmes, fakti par režisora dzīvi un pat nedaudz par kolosālo Andželo Badalamenti. Linča kunga faniem iesaku :)

Starp citu, mans bakalaura darbs ir pabeigts. Izrādās pat 100 lpp. garais darbs rakstās visai viegli un brīvi, ja raksti par to, kas pašai baigi patīk un interesē. Tagad es varu pilnērtīgi pievērsties visām tām lietām, kurās ierobežoju sevi pēdējos divos mēnešos: neakadēmisku grāmatu un žurnālu lasīšana, filmu skatīšanās, blogošana, ēdienu gatavošana, skrituļošana, sportošana, svaiga gaisa elpošana, neko nedarīšana, dzeršana un dejošana un vēl šis tas %) Tā kā blogošana arī kļūs aktīvāka - pēdējā laikā esmu pavisam pametusi novārtā savas kopiniņas ad_loving un food_loving. Solu laboties :)
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: