gossip_girl ([info]gossip_girl) wrote 5. Aprīlis 2010, 20:50

Ārkārtīgi produktīva diena, tieši tāda, kādas es mīlu. No rīta pabeidzu vakardien iesākto super-akadēmisko eseju par Gaja Debora (Guy Deborg) grāmatu "The Society of the Spectacle". Diezgan aizrāvos  turpat rakstīju par reklāmu un popārtu un vispār patērnieciskuma kultūru kā tādu. Starp citu, runājot par šopinga tēmu , šodien nopirku jaunas

No mīkstas ādas, melni ar rozā zoli. 13 cm ikdienai tā kā par daudz, bet tusiņiem - kā reiz!  Tik ērtas, lai gan varbūt neizskatās tādas. Esmu par ērtiem apaviem un neciešu diskomfortu. 

Alfā tagad ir visādas foršas un reāli noderīgas akcijas. Piemēram, sakrājot 10 zīmodziņus (1 zīmogs par katriem iztērētiem 10 latiem) saņem biļeti uz kino, ko es šodien arī dabuju par kurpēm un vēl šādiem tādiem pirkumiem. Vēl viņu katalogs ar atlaides kuponiem arī izskatās neslikts mārketinga komunikāciajas veids. Vilinoši likās: -50% Il Patio suši, -40% jebkurai precei Bik Bok, -40% Emīla Gustava tumšās šokolādes trifelēm un -50% jebkurai precei DressMann. Tā kā, ja kāds plāno šopingu - iesaku :) Katak=logu ar kuponiem saņemsiet, veicot kādu pirkumu jeburā veikalā.

Atgriezos no Alfas, mājās uztaisīju super-veselīgu un garšīgu augļu kokteili. Parasti man ir slinkums to taisīt, bet šodien Alfā nopirku visu vajadzīgo un braucu mājās apņēmības pilna.

:) Tagad pievērsīšos beidzot savam bakalaura darbam. Palicis pavisam maz laika līdz priekšaizstāvēšanai, a man vēl nekas nav izdarīts! %)

 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: