Lii ([info]blondais_terors) wrote 26. Janvāris 2010, 09:48
http://www.arstudio.lv/kursi.php?m=&mm=1&cur_id=101
es izgāju gan stila kursus, gan smaržu kursus. tagad atsevišķi smaržu kursus neredzu, bet zinu ka 2 mēneši ir stila kursi un 1 mēnesis ir smaržu (man liekas kkā tā bija) un var izvēlēties iet uz abiem vai uz vieniem. Tur vajag sazināties, ļoti jauki cilvēki, visu izstāstīs. Pasniedzēja ir vienkārši superīga. es biju stāvā sajūsmā.
Smaržu kuros visu vēsturi izstāstīja, slavenākos brendus (galvenais ka visu dod pasmaržot) un beigās mēs pat paši taisījām smaržas :)

man bij tā problēma, ka liekas - patīk tikai vienas smaržas un viss. Bet tur man iemācīja kā pareizi jāsmaržo smarža, ka viena smarža patiesībā sastāv no 3 notīm - pirmā 15 minūtes jūtama, otra 2-3h un tad trešā 6 h. tā kā nevar nemaz paostot sākumā zināt - piestāv vai nē.
ā un nekādā gadījumā nevajagot ostīt kafiju. deguns jāiet izvēdināt svaigā gaisā. es jau atkal aizrāvos :D bet man tas viss likās tik fascinējoši un viss bij jauns :) aaa un latvijā smaržas nevajagot pirkt, jo mums ir zemākas kvalitātes, tāpēc labāk esot pirkt ārzemēs.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: