Gastro |
[5. Apr 2011|16:21] |
Šausmīgi, reizi pa diviem gadiem, sagribējās bukstiņputru, Parasti atbaida gatavošanas ilgums un nespēja dozēt katlu, nedēļu pēc tam jāēd. Ir tāds niķis nupat palasīt uz iepakojuma vārdiņus, lasu - pārliet ar ūdeni un vārīt 15 minūtes. Eh?! Sūds par to ūdeni, protams, ka pienu pēcāk, bet kopš kura laika putraimi vārās tik fiksi? Nu ok, domāju, moš iepriekš kā apstrādāti, protams, piedirsa cūkas, kartupeļi jau sen bija izšķīduši, bet putraimi tik vārījās un vārījās, kā jau tas bijis vienmēr... |
|
|
Comments: |
esmu vienu reizi riskējusi vārīt to putru - apakša bija piedegusi, augša jēla un pa vidu arī kaut kas ēdams sanāca :D
Nu jāmais ataču!:) Un labā katlā vajag, ja godīgi, es cenšōs pat mazliet piededzināt brūnu, tas man garšo beigās, tik nepiedegošajā grūti:(
nu ar to maisīšanu ir kā ir, te tv kaut foršu stāsta, te dators uzmanību novērš :D
| From: | torch |
Date: | 5. Aprīlis 2011 - 17:44 |
---|
| | | (Link) |
|
izvāri karpeļus atsevišķi (nu ne līdz galam) un tikai beigās piemauc klāt
Tāda doma bija, starp citu, bet zini, tas ir kā zupas sastāvdaļas gatavot atsevišķi un tad sagāzt kopā, ne vairs tas smeķis nekā | |