Comments: |
ā, tad paskrollēšu ko tu tur esi atklājis, esmu nolēmis gāzt sevī veselību:)
es biju atradis vienu LV lapu kur tika apskaidrots ko katra dārzeņa sula dod organismam. bet kopumā pēc garšas patīk 2-3 savienojumi:
burkāni + āboli ir pamats man visam tad pēc izvēles leiku klāt:
meloni - ļoti gardi apelsīnus/mandarīnus bieti - specifiska un it kā jānotur sula 2-3h ledusskapī lai no sulas pazūd kaitīgās vielas X_X selerijas - nepatika, garšo pēc riekstiem tomāts - fuj pē ķirbis - tīri ok kiwi - nomnom utt.
1L dienā.
nu selerijas, tomāti utt. man garšo, bet tā ir tāda sāļā dārzeņu sula, meloni es labāk tā pat ēstu, bet nu sapratu - burkāns, ābols un citrusi. A hintu uz to LV lapu? jo pagaidām es tieku līdz kūrēm kopā ar klizmu:)
sukas, pat neļauj izdrukāt/kopēt!
| From: | torch |
Date: | 13. Janvāris 2011 - 11:16 |
---|
| | | (Link) |
|
ctrl+u ?
ā viss kārtībā, addonus blokus jāizslēdz ff:)
Apelsīnus ēd, nevis dzer, Lielāka jēga. Ar kivi tas pats.
man gan ir skepse uz ievestajiem citrusaugļiem, man šķiet tur ne sūda nav - kāposts mūsējais daudz labāks no vitamīnu viedokļa:)
Tieši tā. Bet nu, tagad tā izvēle tādā sūnaini. Un vispār, ēd visu augļus ar mīkstumu/cietumu, jo un jo labāk veselībai.
a es piemēram vienmēr kāpostam kacenu esmu grauzis:)
Tā turpini. Ābolus ar grauz. Hrenova ar ķirbi, to tikai sulā. Burkānus ar nenograuzīsi tik daudz, kā sulā saspiežot.
ķirbis vispār man neizraisa patīkamas emocijas, bet gan jau atjaucot ar kādu skābumiņu ies uz urrā:)
Es ar tā domāju. Bet ja uz 200ml glāzi ķirbjsulas izspiež nelielu burkānu da ķiploku - ir baisi ok. :) | |