Vientuļais stepes vilks - Labdien! [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Labdien! [5. Maijs 2009|14:10]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kādēļ Jūs nemaz neminat kādu vārdiņu par Zelta talantiem, kur puikā reinkarnējies Jimi Hendrix un tas patiešām ir talants nevis kā gandrīz visiem pārējiem : +/- darbs un iemaņas? Nav jau taisnības šai pasaulē.
Linkvajag?

Comments:
From:[info]mikii
Date:5. Maijs 2009 - 14:26
(Link)
ģitāristi saka, ka arī puikas spēle ir vairāk darba nekā talanta, bet ej nu zini (nemāku ģitāru spēlēt, bet klausīties patīk). es cerēju, ka viņš būs labāko trijniekā. bet uzvarētāji arī bija ok..
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:5. Maijs 2009 - 14:33
(Link)
Par to es nestrīdos, taču tā "močīt" blūzu pēc 4 gadu darbiņa bez Talanta nav iespējams. ehh...
From:[info]mikii
Date:5. Maijs 2009 - 14:37
(Link)
visticamāk. puka labi grieza ;)
From:[info]mikii
Date:5. Maijs 2009 - 14:37
(Link)
ti puika, lol :D
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:5. Maijs 2009 - 14:48
(Link)
Ļoti dūrās acīs, ka pasākuma jēga - Talants, tika ignorēts. Nu piemērs, tikai nedomā, ka salīdzinu nesalīdzināmo. Džeks ar operas cienīgu balsi, nu nevar to ietrenēt, atstrādāt. Tāādu balsi iedod zvaigznes vai kas tur, žūrija izlamā no panckām - zin vecīt tev tur šitas un tas. Tajā pašā laikā puikiņš atstrādājis priekšnesumu, palēkā ar velosipēdu - āākdievs, tas nu gan bija kautkas, ģeniāli! Tak paejiet gar Kongresa namu kur puikiņi izdarās ar tādiem pigoriem, ka šitas "talants" var iet gulēt. Vienkāršii džeki atstrādā pigorus palaužot tehniku un kaulus. Cerams, saprati manu viedokli.:)
From:[info]mikii
Date:5. Maijs 2009 - 14:53
(Link)
sapratu. bet tad atkal - talants, tā vispār ir tāda nenovērtējama lieta/spēja/stāvoklis. gandrīz jebko var panākt ar 1% talanta un 99% darba. es arī, iespējams, varētu satrennēties un iet ōperas āriju uz skatuves bliezt. tiesa, talants manā gadījumā būtu noturēt smieklu no anālās tenora balss un nodziedāt līdz galam.
bet kā jau parasti - neviens lēmums nebūs pilnībā apmierinošs visiem.
a triālists man patika. viens ir glupoties pie pieminekļa, otrs ir nezaudēt koncentrāciju auditorijas un kameru priekšā. es visu laiku baidījos, ka šis nomauksies. ja tas nav talants, tad kas gan ir..
[User Picture]
From:[info]bebriicz
Date:5. Maijs 2009 - 14:37
(Link)
Skatījos Somijas - Kanādas spēli. Brīvprātīgi neesmu redzējusi nevienu no tiem Zelta talantiem, tik cik darba vajadzībām tiku spiesta to darīt.