Vadonis - Fuck Off Linda [entries|archive|friends|userinfo]
Aldis Gobzems

[ website | rododendrons.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Fuck Off Linda [Nov. 16th, 2021|08:21 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]



Nedirs Mudiņ! Linda pie Aināra aizgāja jo viņam zaprosta ir turīgāki sponsori un tur tā vista reāli arī tiek pie mikrafona. Kad pie varas būs Likums un Kārtība visa tā Lindu un Antivaksīņu šķībā dziedāšana un arī Midzēt vai dirst būs jāaizliedz, jo reāli besī. (Bet besī arī ka neuzaicināja uz to gaļimo klipu. Kas Es neesmu Brīvdomātājs??). Atļauts būs tikai Dimiters un Grāvis, jo pārējie taču zaprosta nerubī gammas (un besī). Bet gultā Es vispār esmu čepions, pats beidzu vismaz 10 reizes, bet vidējais akta garums ir astoņas minūtes un neviena nav sūdzējusies. Mīkstie cibas džeki, Jūs tā varat? Nedomāju gan. A šeit Linda sauc taksi, jo Man vairs nav laika, jau esmu pārģērbies un gatavojos pusnakts videouzrunai Telegramā. Ja kāds zin, pasakiet kur cibā var taisīt live strīmus? Varbūt jāsarīko kāda tiešraide arī Jums, nožēlojamie liberasti, lai arī Jūs sāktu Mani mīlēt kā absolūtais Latvijas Tautas vairākums. (Savādāk Es Jūs vispār neuzskatu par cilvēkiem, you know.)

p.s. gandrīz aizmirsu - Ej dirst Linda!!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sramgni
Date:November 16th, 2021 - 09:14 am
(Link)
Bet ar kurpēm gultā! Nu gan!
[User Picture]
From:[info]gobzems
Date:November 16th, 2021 - 11:08 am
(Link)
Tās ir Manas speciālās gultas kurpes. Skrienu un fočējos ar citām. Nevajag uzreiz piepisties!! Labāk pavaicā sev ko savas valsts un Tautas labā esi izdarījis Tu?
[User Picture]
From:[info]gobzems
Date:November 16th, 2021 - 11:12 am
(Link)
Klau, izskatās ka tu kaut ko saproti no datoriem un blogošanas. Man nesanāk pieslēgt savai cibai planšetes videokameras signālu. Tas ir kaut kur pie tām IP adresēm jādara? Drīksti pateikt priekšā, kā!
[User Picture]
From:[info]gobzems
Date:November 16th, 2021 - 11:16 am
(Link)
Šo nelasi, es drusku pielaboju. Bet kāpēc es nevaru izdzēst nevienu komentāru un sevi? Es spiežu uz krusta un nekas nenotiek! Man jāliek cita ādiņa? Kāpēc neviens negrib Man palīdzēt?? Stulbie ciberasti!
[User Picture]
From:[info]sramgni
Date:November 16th, 2021 - 11:37 am
(Link)
📺🌀💦💾🦠🤭🛹📹🎬🔌📠🔨🔨🔨
[User Picture]
From:[info]gobzems
Date:November 16th, 2021 - 11:13 am
(Link)
Klau, izskatās ka Tu kaut ko saproti no datoriem un blogošanas. Man nesanāk pieslēgt savai cibai planšetes videokameras signālu. Tas ir kaut kur pie tām IP adresēm jādara? Drīksti pateikt priekšā, kā! Būsi izdarījis labu darbu savai (Manai) valstij.