22 January 2008 @ 09:31 am
sala  
sestdienas vakaraa no veejainaas un aukstaas svensonijas uz britu klimatu, kur jaastaigaa dzjemperos. tiiri patiikami. patiikami, ka Cakatoo dziivo tuvu centram un nav jaashkjiez nauda deelj metro. great.
jau ar pirmajaam minuuteem esot Skotijas aarees, liip klaat scottish english. nu tiik man.
netiik man, ka visus iestaadiijumus klapee ciet 1-2am, vismaz kebabu iestaadiijumi pievilina katru otro garaamgaajeeju. un sho garaamgaajeeju paarsteidza kebabi plastikaata kastiitees un ar dakshinjaam un meerci kaa ketchupu.
tik tie ljauzi tai pilseetaa. johhaidii, gaajaam pa ielaam kaa taadi aliens! meitenes un leedijas vasaras zandalees, baltas ziida kleitinjas un mazas jacinjas un plivinaas pa ielaam, lai izklaideetos ausis tricinoshos pasaacienos. jopcik. taadaa skaljumaa tu tieshaam vari buut kopaa tikai pats ar sevi.
divas dienas glaasgowaa neliist un ir tiikami apstaigaat visaadus stuurus.
ir patiikami un sasssodiiti feini, kad Cakatoo aizved uz Ushkas baaru, kur skotu viiri taisa jam session ar gjitaaraam, duudaam, stabuleem un tram pa ram. taadu vakaru deelj vien ir veelme atgriezties akal un akal. un kaut vai esi dziivojis skotijaa vairaak kaa gadu, der tomeer krogaa atcereeties- here people are drinking beer, not coffee! :D
shodien pie sienas tiks pienaglots Little Britain kalendaars.
Bija pa smuko. Aye!
Tags:
 
 
Hormoni: stiff
 
 
( Post a new comment )
putnupr[info]putnupr on January 22nd, 2008 - 10:53 am
cik tad grādu tur? to salu iedzīvotāji kaut kādi rūdīti, atceros, es staigāju biezā vējjakā, un man bija vēsīgi, bet vietējie - vasaras drānās
(Reply) (Thread) (Link)
Goba: me[info]gobish on January 22nd, 2008 - 11:27 am
7 graadi
(Reply) (Parent) (Link)