12 February 2007 @ 08:13 am
shiis dienas Stokholmaa...  
Pagaajushajaa pirmdienaa ierados Stokholmaa. Atkal. Briidii, kad ieraudziiju tik paziistamaas gaismas un lampas sniegotajaa pusnaktii, sajutos kaa maajaas. Nu un taa jau ir- manas maajas. Jau tagad. Uz 10 dienaam. Peec juunija- uz kaadiemm paars gadiem...Khe.
Otrdienaa un treshdienaa vareni vaartiijos pa gultu un skatiijos filmas un nelikos ne zinis kas kur notiek... Tik uzmetot aci termometra stabinjam, kursh svaarstaas starp graadiem -3 un -10, uzmetaas zosaada. Ar Blegju +7 graadiem var olas shiten uz asfalta cept!
Treshdien bija ar Peeteri plaanots gaajiens uz KGB baaru- muuzikas quizz night. Bet jau no riita shkjita,ka diena kaajaam apgriezusies... Sanjemt veel vienu sassodiitu veestuli ar atziishaos- nu sorry, kas par daudz, tas par skaadi... ne jau man, bet vinjiem... Un treshdienaa maajaas ieradaas mans otrais miiljpuika. Florians ir viens sasssodiiti feins beernelis. Tik shams akal apslimis... Nu tad miiljojaam un daktereejaam vinju. Ar vinju ir jautri un smiekli ir garanteeti.
KGB nakts. Alus un alus un daudz muuzicinjas. Feini satikt jau redzeetas sejas un paziistamus draugus. un kaa smejies, Stokholmaa man ir vairaak draugu kaa Antverpenee. Nu i prieciiga esmu uz vena paraushanu par shitaadu faktu. Un izskataas, ka ar katru briidi uzrodaas arvien jauni un jauni draugi. Pat taadi, kuriem sestdienaas paliek 21 un taadi ,kuriem jau ir 45, un taadi, kuri kaapj uz eiroviizijas dziesmu skatuves un speelee smukdziesmas. Khe...
Naakamaas divas dienas daktereejaam Florianu. Staigaajaam pie dakteriem un taisiijaam gardas paeeshanas. Sestdienaa mani sagaidiija tikshanaas ar Peetera radiem, jo vienam puisietim palika 21. Bbrrrr... zosene bija sametusies, bet bija feinaak kaa biju iedomaajusies. Tik atpakaljceljsh bija taads smagaaks- ar paaraak daudz ananaasu sulas un kreptiigas vodkas... Un rock karaoke bija uz goda!
Vakardien peec gariem miegiem, devaamies naksniigaa pastaigaa pa Stokholmas ielaam. Nu sassssodiiti smuki. Ehhh...
bet shoriit jau pamodos ar domu, ka blegju zemee man jaapavada vien 3 meeneshi nu un veel kaada pusiite. Shii doma ir vairaak kaa apburbuljojosha. Khe. Nu un tagad gatavojos kjerties pie gleznoshanas kopaa ar The whitest boy alive un merz. Blje, augshaa jau no 7am!
NJjjjaaaa..... Veel triis dieninjas palikushas shinii maajaa...
Tags:
 
 
Troksnis: whitest boy alive
 
 
( Post a new comment )
[info]lorinch on February 12th, 2007 - 12:36 pm
Zini lasu un.. Izklausās tik varenīgi - aizbraucu še un aizlaižu turp. Tjip, ai, pasaule manas mājas. Kas būs tavs next stop pēc Stokholmas. Un..KAD PIE VELNA TU ATLAIDĪSI PIE MAMMAS (p.s. un mums) ?????
(Reply) (Thread) (Link)
Goba: hands[info]gobish on February 12th, 2007 - 01:42 pm
Iespeejams jau izklausaas vareniigi... patiesiibaa... viss ir parasti. vismaz man taa shkjiet. briizjam sadziive neatshkjiraas no latvju maajaam...
nu jaa... kaut kaa taa...
nu meegjinaashu doties uz latviju augustaa- septembrii... luukoshu kaa varu sarikteet naudinjas un apkaart notiekosho...
buchas!
un kaada tev pasta kaste kur kaadu rindu iemest?
(Reply) (Parent) (Link)
Mazs Zvērs[info]violets_t on February 12th, 2007 - 10:43 pm
brauc pie nepieskaitaamajaam!
miilu
(Reply) (Link)