Picking up pieces of a broken heart -- Day [entries|friends|calendar]
Toulouse-Lautrec

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

Par dzīvi [03 Jun 2006|11:03pm]
Balvi - Garīgās mūzikas festivāls. Vijolnieku ansamblis. Mācījos spēlēt pirmo balsi, bet vieglprātības dēļ nebiju to iegaumējis. Mēģinājumā konstatēju, ka stāvu pie trešās balss pults. Uzstāšanās laikā savukārt pie otrās balss. Labi, ka gabali bija viegli, bet nākamreiz spēlēšu no galvas. Notis man liedz gan redze, gan slikta prasme tās lasīt un arī sanāk, ka nespēju pat nostāties, kur vajag.

Psiholoģiskie novērojumi
Dīvaini, kad drukāju ar klaviatūru tikai ar kreiso roku, kad gribu nospiest P burtu, uzspiežu Z. Sanāk, ka galva dod komandu nevis nospiest P, bet gan nospiest malējo taustiņu ar rokas mazo pirkstu. Ja drukāt ar abām rokām, tad viss OK, bet ja tikai ar vienu, tad sākas brīnumi. Kautgan, tāds brīnums ir tikai ar P burtu.

Debešķīgi
Atcerējos atkal Exposing the Da Vinci Code, tajā dokumentālajā filmā vietām skan korāļi. Itkā esmu tādus dzirdējis iepriekš bērnībā, bet tagad tā patiešām bija uz sirds. Un tie nav Gregorian. Gribētos dabūt mp3 ar tādu mūziku. Un galvenais, to dziesmu, kas skanēja 37 minūtē. Gregorian arī ir laba lieta, bet grūti ir dabūt tādu ierakstu, kur apakšā kāds pasists producents nebūs pabāzis kādu āfrikāņu ritmu.

Vidzemes skolu pūtēju orķestru festivāls "Lai skan Rūjienā"
Pirmo reizi mūžā stopēju. Pilnīgi neveiksmīgi. Liek domāt, ka esmu ļoti atbaidošs. Labi, ka jāiet bija tikai 10km.
Rūjienas saldējums Rūjienā? Tāds pats kā citur - ar visiem E, tikai maksā mazāk.
Pūtēju orķestris. Pats vairs nespēlēju. Bet kad Mārcis spēlē bungas, tad neviens cits arī nav īpaši nepieciešams.
Pēc uzstāšanās spēlējām ģitāru parkā. RePublic-Strēlniece bija hīts Nr1, par ko saņēmām arī mazskaitlīgo vietējo iedzīvotāju komplimentus, kaut arī dziesma dīvaina - joprojām nezinu, vai tur ir "raudāt klusu" vai "braukt ar busu", abos gadījumos pilnīgs bezsakars.
Tad vārtīšanās pa grīdu diskotēkā. Vienīgais - cilvēku ļoti maz bija, pat salīdzinoši ar iepriekšējo reizi, kad tur biju.

Mākslas akadēmijas modes skate. Man piedāvāja būt modelim, beigās nederēju, kaut arī man 182cm un tikai 70kg, tomēr dibens liels - 1m diametrā. Bet paskatīties šovu arī bija interesanti.

Tagad. Študierēju krievu popsu uz ģitāras, tikai tamdēļ, ka tā biju ieplānojis. Ak, kā man patīk pieturēties pie plāniem. Bet bieži tā nedaru tomēr. Un laiks ārā šķiet pārāk cītīgi cenšas atspoguļot manu garastāvokli - spīd saule, vēja nav, bet ir tik vēss. [...izdzēsts 2006.06.07....] Spēlēšu labāk ģitāru, lai nedomātu par to visu. Ak, nesanāks nedomāt, jo biju ieplānojis tagad uzspēlēt Jumprava-Tālu aizgāja.
post comment

navigation
[ viewing | June 3rd, 2006 ]
[ go | previous day|next day ]