snails with the beard - Day

Sunday, July 3, 2011

7:29PM

Šodien no rīta autobuss smaržoja pēc marihuānas.

(1 comment | comment on this)

7:37PM - Konstruktīva kritika, jeb KK

Ja popmūziku, kā Nikole Šerzingere, Niki Mināž, LMFAO, Chris Brown nu utml., atskaņo fonā un to netieši klausās, var dzirdēt tikai grūti atšķiramu skaņu sajaukumu, troksni. Žik žik žik, pīū-ik, pīū-ik. Ar Lady Gaga ir mazliet labāk, bet arī līdzīgi. Kaut kas līdzīgs kā dažreiz skaņu mežā.

(2 comments | comment on this)

8:02PM

Межпланетная революция

(2 comments | comment on this)

8:18PM - salīdzinājums

Es agrāk domāju, ka Britnija Spīrsa būs tāda kā mūsdienu Madonna, bet tad viņai tās likstas un nebūšanas, bet tas vēl nebūtu nekas. Galvenais tomēr šķiet, ka viņa ir pārāk bērnišķīga, bet ne jau tā, ka tas būtu slikti, un uz sevi centrēta. Lady Gaga tomēr ir krietni vairāk jaunā mūsdienu Madonna. She's got what it takes.

(11 comments | comment on this)

9:15PM

Kad nesen mājās ar plašāko ģimeni grillējām un priecājāmies, paaicināju sīkos, nu tādus pusaudžu vecuma, māsīcu dēlus savos apartamentos un teicu, ka, ja grib, lai paņem visādus CD, ko vairs neklausos un diezvai jelkad. Rādīju un teicu "re, kur šitais, tas un tas, moš tev patiks, paņem iečeko". Un pie vārda iečeko, viņi tā nosmīkņāja, nosprauslāja, kā pusaudži to parasti dara, kad viņiem liek vilkt vecmammas džemperi. Tad jau tagad droši vien vairs nesaka "iečeko".

(3 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day