· ***Akašas✽Ieraksti***


*****************************

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
❊2016. gads ir gads, kurš tika piepildīts ar mentāliem pārdzīvojumiem un piedzīvojumiem. Piepildīts ar regulārām bailēm, sāpēm, asarām, dusmām un stresu. Bet tieši šis gads un tā tumšie pārdzīvojumi palīdzēja man vispatiesāk iepazīt sevi, savus daudzpusīgos aspektus un savas patiesās vēlmes, kā rezultātā es savā prātā esmu radījusi krāšņas vīzijas, kuras vēlos realizēt. Šis ir gads, kurš apgaismoja manu apziņu ar bagātīgi daudz atklāsmēm, kuras tik ilgi gulēja manas zemapziņas tumsā. Šis ir gads, kurš norāva manu ilūzijas aizsargmasku un lika man spogulī ieraudzīt manu patieso seju. Seja, kura ir pilna ar baiļu un sāpju rētām, bet vienlaicīgi ir arī skaista, jo ir patiesa. Bet tagad, kad šī maska ir norauta es esmu gatava dziedināt šīs baiļu un sāpju rētas ar savas sirds mīlestības esences gaismu. Lūk, šis arī ir mans 2017. gada moto!!! =)
Novēlu Sev un Tev mīlestības, atklāsmēm, radošām vīzijām, pozitīvu piedzīvojumu, brīvības sajūtu un svētlaimes mirkļu pilnu Jauno 2017. gadu!!! =)
S.B
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 31. Decembris 2016, 19:48, [info]justlive commented:
Priekš manis robežu un pāreju simbolisms gan ir mazinājies un es tam vairs nepiešķiru īpasu nozīmi, bet.. ehh.. Novēlējumu un un labo nolūku dēļ, arī Tev laimīgu jauno gadu. Un mēnesi. Un dienu. Un stundu. Lai katrs nākamais mirklis būtu kas labs.
[User Picture]
On 3. Februāris 2017, 16:55, [info]gaia replied:
Paldies par jauko novēlējumu! =)

Ja tā godīgi, tad priekš manis sajūtu līmenī jauns gads sākas kopā ar pirmo meteoroloģisko pavasara dienu, kad daba sāk atdzīvoties.

[User Picture]
On 3. Februāris 2017, 22:34, [info]justlive replied:
:)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry