friday -

About  

Previous Entry 15. Dec 2005 @ 13:01 Next Entry

jau atkal lietus. es nolieku sētmalē sniega dēli un atkal skatos uz palmu ēnām, ka nav ziemas ta nav. atgriežos vasarā pagājušajā: APTAUJA  , ieskatos nākamajā, jo šogad jau laikam vairs neuzspēt vasaru sastapt. un tomēr, gribu sniegu, tādu baltu nu pūkainu, kas sitas auto priekšējā stiklā, aicinot izkāpt un brist caur priežu audzēm uz jūru,  kas viļņos klusos pret krastu lēnām steidz.

(kad izgaist ēnas)
From:[info]dunduks
Date: 15. Decembris 2005 - 14:19
(Link)
sniegs ir labs, ja tas ir uz palikshanu, nevis peec nedeeljas pamazaam paarveershoties putraa uztaisa tikai lieku slapjumu, un es esmu malacis, sanjeemos un aizpildiiju anketu, tagad gaidu laimestu :-)))
[User Picture Icon]
From:[info]friday
Date: 15. Decembris 2005 - 15:54

salas

(Link)
aha, man jau ari tas kushanas process nepatīk, bet rīga jau ir tik silta, ka savaadaak nemaz nevar būt :(

m, ko nozīmē britu salas? es ar vienu bridi shogad planoju izbraukat turienes lauku pagastus (tomer sanaca ta ka aizbraucu uz parizi), bet man nav lielas nojausmas, ko tur skatities :))
From:[info]dunduks
Date: 15. Decembris 2005 - 17:05

Re: salas

(Link)
nu mans taalais sapnis/gaishaa ideja ir pa skotijas ziemeljiem (highland) leeniiteem pavazaaties :-)
var jau, protams, saakt ar adriaana liiniju kaut kur driiz aiz Liverpuules (ja nemaldos), shkjeersot salu austrumu virziena, tad uz ziemeljiem Edinburgu un tad atpakalj uz Glaazgovu, piem., bet sanaak baigaa braukaashana, a gribaas vairaak pa ciemiem, mazpilseetaam, kur neko nav tuuristu (vai vismaz shamo ir mazaak) un taa rimti, tipa braukaashana dienaa nepaarsniedz 2-3 stundas, ehhhh, pasapnjoju, ka atkal mazuliet :-)
(kad izgaist ēnas)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba