friday - gladiolas

About gladiolas

Previous Entry gladiolas1. Sep 2005 @ 09:22 Next Entry

kopā ar mazo uzvalciņu īpašniekiem un smukajām bizītēm pilsētā atgriezušies septmaibraucēji - sastrēgumi tur, kur to nav bijis nekad, vienīgā cerība, ka varbūt daļa šī rīta nogurdināto septmaibraucēju pāries kategorijā sestsvētbraucējs.

gaumīgākais jau tas, ka sastrēgums rodas nepareizi šķērsota krustojuma dēļ, t.i. kāds iebrauc krustojumā nerēķinoties ar to ka nevarēs izbraukt, attiecīgi tiek nosprostota kustība perpendikulārajā ielā.

stress, satraukums, toties mans bērns iet prestižā centra skolā un es viņu turp katru rītu vedu ar savu xxl lexuss ... apsveicu.

(kad izgaist ēnas)
[User Picture Icon]
From:[info]angel_girl
Date: 1. Septembris 2005 - 09:37
(Link)
:)
Nez, tam bērnam ir svarīgi, ka viņš iet tajā centra skolā un ka viņu ved ar to xxl lexus?
Vai tās atkal ir vecāku ambīcijas?
[User Picture Icon]
From:[info]friday
Date: 1. Septembris 2005 - 09:52
(Link)
bērns jau neapzinas, ko viņam varētu dot skola, to vecāki cer vadoties pēc savas dzīves pieredzes. un ir ok, ja vecāki cenšas atrast labāko pieejamo izglītību.

Kaut gan tas ir nosacīts jēdziens - brīdī, kad pieprasījums ir lielāks par iespējām skola var nostāties uz slidenā preztiža ceļa, kad svarīgāk ir: pie mums mācas ministra tādaunšitāda bērns, miljonāra krutā meta utml, mums ir fenshuj pulciņš un reizi nedēļa no kembridžas brauc lekotors lasīt psiholoģijas kursu, bet reālās zināšanas paliek otrajā plānā, skolotāji mainās kā blusas suņu patversmes kažokos ...

a xxl lexus katru rītu pie skolas, nike mugursoma un versache matu bantes ..ai ko nu par to, tas tāpat ir skaidrs, viņi paši to noteikti noliegs, bet zemapziņā jau ari paši zin :))
[User Picture Icon]
From:[info]angel_girl
Date: 1. Septembris 2005 - 10:09
(Link)
Nu, katrs dzīvo kā var, bet interesantākais, ka ja vienkāršus bērnus ar krutajiem salaiž kopā, tad vēl ir skaidri zināms, ka viņi viens otru apskaudīs.
(kad izgaist ēnas)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba