Labi audzināta sieviete ar smalkām manierēm - Meitene ar pūķa tetovējumu

About Meitene ar pūķa tetovējumu

Previous Entry Meitene ar pūķa tetovējumu7. Maijs 2010 @ 22:21 Next Entry
Tikko kā pārrados no kino seansa kinoteātrī "Rīga". Lai neaizbiedētu skatītājus, oriģinālais zviedru nosaukums "Vīrieši, kuri ienīst sievietes" http://www.imdb.com/title/tt1132620/ ir nomainīts uz pievilcīgāku, tēlaināku un varbūt pat nedaudz mistiskāku - to, kurš minēts virsrakstā. Zviedru nosaukums tomēr precīzāk atbilst filmas un, kā dzirdēts, arī grāmatas saturam. Izvarošanas, slepkavības, perversi un garīgi slimi cilvēki. Lai dzīve neliktos avene un nerastos šaubas, ka tas ir Ziemeļu kino. Skaitās detektīvs. Tagad, lai varētu naktī aizmigt, man steidzami jānoskatās kaut kas skaists un romantisks.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]ob
Date: 7. Maijs 2010 - 23:22
(Link)
nespēju iedomāties kopš deviņdesmitajiem nevienu ziemeļnieku filmu, kas liktu domāt ka dzīve ir avene. tā jau ir poza, nevis stils vai skarbās dabas ietekme.
[User Picture Icon]
From:[info]freyja
Date: 8. Maijs 2010 - 01:09
(Link)
Drīzāk tas ir aiz vienmuļības, labklājīgas garlaicības un īstu problemu trūkuma. Nu tad sataisa šausmīgas un pretīgas filmas un iet kopīgi uz kīno baidīties un šausminaties. Pēc tam atgriežas mājās laimīgi, omuļojas sveču gaismā un ēd tortes ar karodziņiem. Nē, nu kādam noteikti ir arī depresija, jo priekšnieks uz viņu ir ne tā paskatījies.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba