Domu krātuve - [entries|archive|friends|userinfo]
Free

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 31st, 2006|07:57 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[music |korn - somebody someone]

FCUK, i am somebody, someone! and nobody is going to change me!!

bļe, iemācīties stāvēt ar abām kājām. dzirdēju šādu frāzi. Tipa neesi nenoviena atkarīgs bla bla.

jā. šitas darbojas tikai tad ja Tev ir kautkas, ko citi iekāros. tas var būt izskats, nauda, sakari, vara utt. a ja tu esi totāls neglīts un nevienam nevajadzīgs lūzers, tad aizmirsti par iespēju stāvēt ar abām kājām uz zemes. un būt patstāvīgs un neatkarīgs un tev nevienu nevajag un tu visus vazā aiz deguna. un patiesībā barojies no tā. un patiesībā tev rokas trīc.

īstenība ir tāda ka tu nomirsi smirdīgā piedirstā toletē , vecs kropls , slims un jau sapuvis. nelaimīgs . un par vienu šis sireālās realitātes observētāju būs mazāk.

jā. tieši tā.

taka. diemžēl, dzīve ir negodīga, jo daudziem jau daudzkas ir dots. tad nu uz šīs dzīves negodības pamata mēs izmantojam šo negodību vēl vaīrāk.
linkJā?

Comments:
[User Picture]
From:[info]morphine
Date:November 2nd, 2006 - 06:10 pm
(Link)
Tur jau taa lieta. Taa shkjietamaa(?) bezjeedziiba, ko mees saucam par dziivi.
Normunds Naumanis reiz rakstiija: "Karjera. Izskats. Miilestiiba. Uzticiiba. Draudziiba. Narkotikas. Nekam no piesauktaa vairs nav jeegas. "Pasaule atgaadina glanceetu zhurnaalu sabiedriibas kreejumam, kas piedaavaa plashu diapozonu maaksliigo vagiinu, un ticiet - daudzas no taam patieshaam ir labaakas par iistajaam," - taa Palanjuks. Par spiiti pieaugoshajai idividuaalisma seergai, cilveeks muusdienu sociumaa visbiezhaak ir/juutas kaa peljnju nesosha vieniiba (V.Olinss), nevis kaa renesanses laikmeta sfeeru muuzikas dziesminieks - personiiba, "pasaul`s dalja, atbildiiga par visu." Diagnoze. Liakam un sabiedriibai."
Shkjiet, preciizakus vaardus shii laika/ jaunatnes apziimeeshanai/ defineshanai taa arii man pagaidaam nav izdevies atrast. Jaa, joprojaam postmodernisms. Dziivaaks par dziivu. (Bet vai arii mees??)