keikoo

aizmirsu virsrakstu

Feb. 24., 2010 | 10:56 pm
NO:: keikoo

Dikti forši, ja patrāpās akcijas laikā nopirkt svaigu cūkas šķiņķi vai lāpstiņu bez kaula, tos tad var kārtīgi ieberzt ar rupjo sāli un ielikt uz nakti ledusskapī iesālīties. Nākošajā dienā ņem pāris pamatīgas ķiploku daivas, sagriež četrās daļās, gaļā uztaisa visapkārt vairākus iegriezumus un sastūķē tos ķiplokus iekšā. Ierīvē ar pipariem, timiānu, ņem kokvilnas diegu un nosien to gaļas gabalu stingri, ieliek veidnē, pārlej ar sagatavotu marinādi (glāzē ielej 1/4 ūdens ~3-4 ēd/k olīveļļu, bišķi etiķi (ideāli, ja ir balzametiķis), pieber to pašu gaļas kopējo garšvielu (der arī garšviela šašlikam, kā pēdējo reizi pārliecinājos), to visu sakuļ un pārlej gaļas gabalam). Piemet vēl pāris lauru lapas un krāsnī iekšā. Ik pa laikam aplaista ar to marinādi, lai sulīgāk. Kad gatavs var sagriezt šķēlēs un ēst ar kartupeļiem, var uzlikt uz šķīvja pa virsu kādiem dārzeņu salātiem un pārliet ar mērci, var vnk likt uz maizes rikas un stūķēt aiz vaigiem.

SEKOT TRUSIM! | Skatīt visu šito muldēšanu


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Free Web Counter