aizmirsu virsrakstu
Feb. 24., 2010 | 10:28 pm
NO:: keikoo
Puķkāpostu sacepums ar šķiņķi:
Cepamajā veidnē liek kārtām šķēlēs sagrieztus vārītus kartupeļus, sīpolu ripas, šķiņķi vai kādu citu žāvētu gaļu, kas patrāpās pa rokai vai vnk garšo, tomātus, vārītu puķkāpostu, sadalītu mazākos gabalos, lai vienmērīgu visu nosegtu. Sakuļ 2 olas ar ~1/3 glāzes piena, pārlej visam pāri un uzkaisa sāli, piparus, ja ir mājās vēl kāda garšviela, tad pēc sajūtām arī tās (es parasti beru vidusjūras garšaugu maisījumu (SM)+gaļas kopējo garšvielu). Pa virsu uzrīvē sieru, holandes, krieviejas - vatever. Liek krāsnī uz kādām minūtēm 20-30, bet nu tas no krāsns atkarīgs, vnk jāskatās kad ola sarecējusi un siers brūns. Kad gatavs, izskatās šitā un šitā.
Cepamajā veidnē liek kārtām šķēlēs sagrieztus vārītus kartupeļus, sīpolu ripas, šķiņķi vai kādu citu žāvētu gaļu, kas patrāpās pa rokai vai vnk garšo, tomātus, vārītu puķkāpostu, sadalītu mazākos gabalos, lai vienmērīgu visu nosegtu. Sakuļ 2 olas ar ~1/3 glāzes piena, pārlej visam pāri un uzkaisa sāli, piparus, ja ir mājās vēl kāda garšviela, tad pēc sajūtām arī tās (es parasti beru vidusjūras garšaugu maisījumu (SM)+gaļas kopējo garšvielu). Pa virsu uzrīvē sieru, holandes, krieviejas - vatever. Liek krāsnī uz kādām minūtēm 20-30, bet nu tas no krāsns atkarīgs, vnk jāskatās kad ola sarecējusi un siers brūns. Kad gatavs, izskatās šitā un šitā.