inese_tk

aizmirsu virsrakstu

Feb. 24., 2010 | 10:00 pm
NO:: inese_tk

1 vidējs kartupelis
1 mazs baklažāniņš
pāris tomāti
pāris daiviņas ķiploka
paciņa saldā krējuma
bišķi sarīvēta siera
garšvielas un zaļumi pēc patikas. manuprāt, vislabāk der baziliks un timiāns un piecu piparu maisījums

sagriež kartupeli, baklažānu, tomātu šķēlēs. kartupelis jāgriež ļoti, ļoti plāns. nu cik vien var plāns, citādi neizcepsies.
ieeļļo cepamo veidni/pannu (man, piemēram, ir tāda apaļa keramikas veidne, kurā es cepu arī kūkas, bet nu derēs gandrīz jebkāda)
liek kārtās pa visu veidni - kartupeļi, tomāti, baklažāni. pa vidu kārtām kaisa arī sāli, garšvielas un ķiplokus (vai nu sakapātus vai sīki sagrieztus - kā labāk patīk). kad visi labumi salikti, tad pārlej ar saldo krējumu, pārkaisa ar sarīvētu sieru (un baziliku) un liek cepties cepeškrāsnī.
cik ilgi jācep - nepateikšu - šito ēdienu pati izdomāju un mana cepeškrāns necep normāli. karoč var kādā brīdī pavilkt ārā un pačakarēt kādu kartupeļa šķēlīti ārā - ja ir mīksts, tad ēdiens būs gatavs.
ja mājās mētājas kāda lieka pavītusi (vai nepavītusi) paprika - var sīki sagriezt arī to un samest kārtām pa vidu. iespējams arī šampiņjoni negaršotu šajā ēdienā slikti, bet es neesmu vēl mēģinājusi un Tev jau tāpat viņi nepatīk. ja nepatīk baklažāni vai, ja uz skapjaugšas stāv pašaudzēts kabacis - var likt arī to.
ēdiens, protams, lētāk izmaksā, kad pašiem dārzā tomātu sezona (ja par maz tomātu saliek, tad viņš varētu būt par sausu).
labu apetīti.
mums ar Kārli ļoti garšo - Kārlis vienmēr saka, ka šito ēdienu jau varētu restorānā pasniegt :)

SEKOT TRUSIM! | Skatīt visu šito muldēšanu


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Free Web Counter