aizmirsu virsrakstu

Feb. 24., 2010 | 09:21 pm
NO:: santech

Patreiz notiek rupjmaize ar speķi un alu. Ir ļoti garšīgi. Bet vispār - tirgū vai supernettō lētākais dajebkādas jēlas gaļas gabals padziļā pannā apdedzināts lai pierauj gaļas poras lai neiztek suliņa un tad uz leāns uguns pielejot ūdeni sautēt zem vāka pieberot tur sīpo''lus un ķiplokus un garšvielas utt

SEKOT TRUSIM! | Skatīt visu šito muldēšanu


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Free Web Counter