freakart

AkĀ dirsēji punkts LV

Feb. 27., 2009 | 10:16 pm
NO:: freakart

Te jau visi ņemās par to ūber iestādi AKA/KAKA.

Man radās pāris jautājumu viņiem:

1)Ar Myspace.com neesat mēģinājuši noslēgt līgumu, jo viņi tak ļauj mūziku noklausīties miljoniem cilvēku, OMG, PĀRKĀPUMS! Plus veidot embedētos playerus un grūst savos profilos.

2) Ja es savām vajadzībām esmu izveidojis sava orģinālā CD kopiju (ko es drīkstu darīt) un augšuplādējis uz rapidshare servera un ielicis linku savā lapā, lai to neaizmirstu - VAI ES JUMS ZOGU MAIZĪTI? Ja kāds novelk tā nav mana problēma, viņš zog, bet mani tas neskar, jo tā ir mana legālā kopija.

3) Platforma records neesat arestējuši vēl, kāpēc? Visus albūmus tur tak var noklausīties bez maksas. Kāda starpība no kādas vietnes, platforma.lv vai freakart.lv?

4) Orb.lv radio tak ir zelta dzīsla ko sēžat un neko nedarat?

5) Un beidzot, ja uz Cibas darbotos java arī embedētais playerītis no LAST.FM man grieztos uz urrā, un jūs neko man nevarat izdarīt.

NESAPROTU KĀ VALSTS VADĪBA VĒL NAV IZNĪDĒJUSI JŪSU PARAZĪTISKO KANTORI, KAS KĀŠ NAUDU PAR BULLSHITU KO PAŠI SAGUDROJAT. NOLIKTU JŪS TAUTAS PRIEKŠĀ LAI VIŅA SPRIEŽ JUMS LIKTENI.

te var runāt ilgi un dikti bet vienmēr nonākam pie absurdiem, tas kantoris ir hohma, kas uzmet cilvēkus. un neviens joprojām nezin kam un kur tā nauda aiziet.

iedomājies ja viņi patiešām sekot līdzi visām, pa radio, izskanējušām dziesmām, cik reizes un kura tiek atskaņota, viņiem vajadzētu 1 cilvēku uz vienu grupu, kas seko līdzi rotācijai un no tās noteikto summu pārskaita katrai grupai. Vienvārd sakot CUT THE BULLSHIT tas nav iespējams. Ņepizģite please.

Lūgums visiem anti/trū blogeriem mest iekšā linkus un dalīties ar mūziku no http://music.download.com/, kas to atļauj LEGĀLI kačāt uz vella paraušanu

piiis aut, brothers melomaniacs.

SEKOT TRUSIM! | Skatīt visu šito muldēšanu


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Free Web Counter