aizmirsu virsrakstu

Okt. 3., 2008 | 06:16 pm
NO:: INKOGNITO RAKSTA

Tā tiešām ir slikta prakse, pilnībā piekrītu. Bet tā arī ir reālā .lv situācija, kurai nākas piemēroties gan darba devējiem, gan darbiniekiem.

Atbildot uz pirmo - tāpēc, ka darba apjoms neļauj atlaist esošo darbinieku, kaut vai sūdīgu, pirms vietā ir atrasts jauns.

Atbildot uz otro - patreiz internetā ir iespējams kādu nepamatoti nolikt tā, ka maz neliekas, un to šad un tad izmanto konkurenti, pamatīgi izčakarējot cita uzņēmuma kā normālas darbavietas reputāciju (tas gan vairāk attiecās uz bankām). Inbox pastkaste ļauj no tā izvairīties tiem, kas nevēlas lieki riskēt, bet tajā pat laikā nevēlas arī izmantot personāla atlases firmu pakalpojumus, kas ir ļoti dārgi, maketētājus sāk meklēt no 3 mēnešalgām, minimums 2000ls, un bieži vien bez jēdzīga rezultāta, kaut avanss par pakalpojumu jau ir iemaksāts.

Tas ka lielais šefs mēdz uzskatīt kādu daļu no sava uzņēmuma kolektīva par idiotiem, ir pilnīgi normāli. Tu gribi teikt, piemēram, ka Swedbankas šefs Avotiņs neuzskata visus operatorus, kas sēž aiz lodziņiem par 250 līdz 350 ls mēnesī uz rokas par idiotiem. Noteikti uzskata, bet klusē, maita. Un izliekas, ka viss ir labākajā kārtībā, plus iemaksā vēl kādai PR kompānijai, kas nosauc Hanseni par labāko darbavietu Latvijā un izbazūnē to pa visiem mēdijiem. Nu un visi idioti tam tic un raujas tur strādāt!

SEKOT TRUSIM! | Skatīt visu šito muldēšanu


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Free Web Counter