freakart

Atkal jau man besis par mūsu valsti...mūžīgais! Brīnumzeme tak!

Jun. 26., 2008 | 08:57 pm
NO:: freakart

iebīdīšu tekstu, kas daudziem nepatiks un uzskatīs mani par kārtējo LVčīkstuli:

nafig, Latvijas valsts nedomā, kā veidot sev ieņēmumus attīstot kādu valsts uzņēmumu, fabriku utt., bet izdomā arvien jaunus sūdus, lai no iedzīvotājiem izspiestu pēdējo sulu, nodokļus un dzīvošanas izmaksas? Nevis risinam esošas problēmas, kāpēc mums nav naudas, bet gan cenšamies palielināt valsts ieņēmumus, noslogojot uzņēmējus, IK un vienkāršos iedzīvotājus un ,LOL, pat govis?

PSRS bija žopa, jā, piekrītu, bet vismaz tad bija daudz ražotņu, kas piederēja valstij un nesa peļņu, protams arī darba vietas, kopš visa sabrukšanas, nekas netika paturēts, kā iespējamais ilgtermiņa peļņas avots, bet nopārdots, lai gūtu momentālu peļņu.

Stulbais latvietis/deputāts./varasvīrs, nav svarīgi kas, nedomā laikam par to, ka pēc gadiem pieciem vairs nebūs, ko pārdot un Latvijas pamatuzņēmumi piederēs tikai ārzemju uzņēmumiem, kas pelnīs lielo kāposta savas valsts labā - loši.

Bibliotēku ar ūberdizainu, kurš nevienam nav vajadzīgs, viņi cels a staciju uzcelt gan nespēj (varbūt maldos, cik zinu nepieder vairs mums). Var tak ierīkot to bibleni vienkāršā ēkā, kurai galvenais ir funkcionalitāte nevis izskats, bet nē, galvenais lai ir kruta un lai skauž manam kaimiņam, TRUE LATVIAN STYLE. Bet ja man , un daudziem citiem, nav to tūkstošu mācībām nafig man tā jūsu bibliotēka?

Lūdzu dārgo biedr latvieti izskaidro man, lauku zēnam.

SEKOT TRUSIM! | Skatīt visu šito muldēšanu


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Free Web Counter