freakart

Kas notika festivālā Laba Daba?

Aug. 18., 2018 | 09:02 am
NO:: freakart

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=CrovxgFIiJo

Ir dzirdētas daudzas pozitīvas atsauksmes par Laba Daba mūzikas festivālu visai ģimenei, kas jau desmito gadu līksmi aizrit Līgatnes novadā, Ratniekos. Šogad arī mēs devāmies aplūkot, kas tur īsti notiek.

Laba_daba_2018_mp4_snapshot_01_27_2018_08_16_21_30_46

Laba_daba_2018_FHD_2_mp4_snapshot_06_19_2018_08_17_21_30_52

Laba_daba_2018_FHD_2_mp4_snapshot_03_06_2018_08_17_21_35_02

Pirmais, ko gribu izcelt, ir miermīlīgā jeb chill-out atmosfēra. Pilnīgi var just, ka visi klātesošie ir atbraukuši atpūsties, uzsmaidīt saulei un izbaudīt divu dienu atvaļinājumu no visām ikdienas rūpēm. Tik daudz priecīgu cilvēku vienuviet Latvijā vēl būtu jāpameklē.

Telšu pilsētiņa izskatījās ļoti romantiski, jo atrodas milzīgā ābeļdārzā, kur kokos karājās ne tikai lampiņas, bet arī velosipēdi.

Tirdziņā var iegādāties vinila plates, garšīgu vīnu, smukumlietas un pat stilīgus longbordus.

Man personīgi no mūzikas vislabāk patika Riga Reggae. Horens tā spridzināja, ka tauta lēkāja kā rokkoncertā.

Visu nakti varēja tikt arī pie ēdiena un garšīgiem dzērieniem, kas palīdzēja uzņemt jaunu enerģijas devu un doties uz nākošo koncertu pie kādas no trim skatuvēm. Cilvēkam, kurš visu jaunību nostaigājis ar grebeni - PND apmeklējums, protams, ir obligāts.

Jāuzsver, ka festivāla otrā diena ir lielie bērnu prieki, notiek teātra izrādes, koncerti, meistarklases, sporta spēles un pat neliels zvēriņu aploks, kurā var paglaudīt gan trušus, gan kaziņas. Tiem, kas nelīgoja visu nakti, var arī izkustināt kājas uz nelielās meža taciņas un pat ielīst smilšakmens alā. Bet, ja esi drosmīga sieviešu kārtas pārstāve, tad vari atliet savu krūšu formu ģipšī, kas ir zināmākā festivāla aktivitāte.

Laba Daba bija pilna pozitīvu emociju, mēs noteikti atgriezīsimies arī nākamgad un iesakām to darīt arī citiem! Šis festivāls ir kā lielas ģimenes svētki kur visi ir ielūgti!

IG: http://instagram.com/freakart
FB: http://fb.me/ervinavideoblogs
Tags: , ,

SEKOT TRUSIM! | Skatīt visu šito muldēšanu


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Free Web Counter