Fri, May. 28th, 2021, 11:42 am
[info]dzeltens

Es esmu sākusi apsvērt domu notīties no sociālajiem tīkliem pēdējā laikā pēc šausmīgi bezjēdzīga publiska kašķa ar bijušo darba devēju, kuru es vienmēr esmu ļoti cienījusi kā profesionāli, bet kā cilvēks viņš acīmredzot ir pa šo pandēmijas gadu sagājis sviestā. Tieši tādā ziņā, ka vairs nesaprot, ka saviem draugiem (es vismaz tā uzskatīju) nevajag publiski uzbrukt un vēl uzrīdīt sociālo tīklu šakāļus, pat ja jūsu uzskati kaut kādās jomās nesakrīt. Man tas bija vairāku bezmiega nakšu pārdomu objekts, kā tik jauks cilvēks var riet vienā korī ar cilvēkiem, kas reālajā dzīvē ir korumpēti mēsli, tikai tāpēc, ka kaut kādā pseido svarīgā "kultūrkara" vai "geju tiesību" jautājumā viņi ir vienā nometnē. Ok, šis ir offtopic, es jau jūtos pateikusi par daudz, bet jā - this ir where we are.

"From what I see, there will be very little support from the vaccinated for the rights of the unvaccinated. Most vaccinated people will be passive." Par šo jā, nevakcinētajiem pašiem nāksies cīnīties par savu pārliecību.
Es vakar biju garā pastaigā izvēdināt bērnus un suņus ar pārliecinātāko antivakseri, ko pazīstu. Viņa uzskata, ka tas, ka viņa ar vīru netiek uz hokeja čempionātu, jau ir diskriminācija. Daudzi vakcinētie viņiem droši vien nepiekristu, jo "hokeja čempis jau nav cilvēktiesības, skaties pa TV". Es to līniju vilktu tajā vietā, kur nevakcinētiem neļauj strādāt, un ticu, ka daudzi vakcinētie man pievienotos. Es pati gan laikam vakcinētos, ja no tā būtu atkarīga mana spēja pabarot bērnu un samaksāt kredītu. Neesmu tik pārliecināta par savu taisnību, lai ietu zem viena karoga ar Gobzemu, Pļaviņu un Vasiļevski. Man tieši viņu atbalstītāju eksistence vispār lika jebko iekomentēt zem šī ieraksta par idiotu atlasi :) Cibas antivakseri vismaz liek pašu atrastus linkus, līdz ar ko pretenzijām uz nebūšanu aitām vismaz ir kaut kāds pamats.

"I expect the restrictions to become ever tighter, by the way. Step-by-step as it were." Kas Tev liek tā domāt?


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
(will be screened if not a friend)
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.