Fri, May. 28th, 2021, 10:43 am
[info]dzeltens

"Cik no viņiem tavuprāt, tomēr pieņemt situāciju, ka valsts ierobežo nevakcīnēto cilvēku brivības?"
Es gribētu atbildēt, ka maz, bet realitātē es to nevaru zināt. Tā kā manā burbulī ir daudz vakcinēto, tad man nešķiet, ka viņi personīgi kaut kā gribētu ierobežot manas brīvības. Bet noteikti ir visādi dīvaiņi, varbūt pat Cibā, kur dīvaiņu procents laikam vispār ir lielāks nekā sabiedrībā vidēji, kas kaut ko tādu varētu gribēt vai akceptēt.
Te gan atkal ir runa par to, kā sociālo tīklu laikmets un komunikācija rakstveidā visādos twitteros ļoti eskalē un radikalizē, bet neesmu pārliecināta, ka tie twittera varoņi būtu gatavi iet cīnīties pret antivakseriem ar ieročiem rokās vai atbalstītu viņu ievietošanu koncentrācijas nometnēs.
Kaut kur pandēmijas vidū mans kabineta biedrs, laikam salasījies delfi.lv komentārus, sāka man stāstīt, kā vajadzētu liegt medicīnisko aprūpi tiem, kas netic pandēmijai. Jāsaka, viņš diezgan ātri aizvērās, kad es viņu klātienē konfrontēju ar vienkāršo faktu, ka tad viņam būtu jāliedz medicīniskā aprūpe, piemēram, man. Un ka nākamais solis būtu liegt medicīnisko aprūpi viņam pašam, jo pie savām veselības problēmām viņš var vainot tikai sevi un savu neveselīgo dzīvesveidu, un kāpēc sabiedrībai jātērē savi nodokļi, lai viņš varētu norīties resns un slims (es noteikti klātienē izteicos smalkjūtīgāk, viņš ar mani joprojām komunicē).

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
(will be screened if not a friend)
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.