Flēra - [entries|friends|archive]
Flēra

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 19th, 2006|01:26 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Delfu forumā idejas, kā tikt galā ar negantiem kaiminjiem, kas dauza radioatorus, zog avīzes, apskādē mašīnas

Pieslēdz pie mašīnas invertoru uz apmēram 30 000 Voltiem un kādiem ampēriem 10. Kad poliči atbrauks līķi aizvākt, uz to laiku gan novēc ierīcīti.

Radiatoru cauruli saspied cangas veida žņaugā un ar 12 tonnīgo telferi velc uz augšu. Drošs, ka pie viņiem sprāgs šuve. Saskaņo ar laikiem, un uz avārijas dienesta ierašanās laiku visu novāc.
Pieskrūvē pie savas trubas 100W motorīti kam uz ass uzskrūvēts kaut kas ekscentrisks. Kā šie iesit pa trubu, tā ieslēdz uz 30 sekundēm motori. Vislabāk caur automātiku uz laringofona bāzes.

Atslēgas caurumā iešļircē 10 gramus etilmerkaptāna. Tas nav izmazgājams.... Pats nēsā līdzi proķivogāzi lai šiem var garām paiet.

Nolej vēlu vakarā šiem pie durju paklāja amonija jodītu. Kad izžuvis kristalizēsies, tad nebūs nomazgājams bet uzkāpjot simtiem reižu sīku sprāgs.

Katru dienu aizejot uz darbu ieslēdz žurku ultraskaņas baidītāju, iepriekš piespiežot to grīdai. Ierīko tam autonomu barošanu no akumulatora, lai Tevi nevar atmaskot atslēdzot kāpņu telpā drošinātājus.

Naktī ieskrūvē viņu drošinātājos stieples vietā ielodētu atbilstošas jaudas diodi. Visa elektronika atšņāksies uz visiem laikiem.

Cauri vannas istabas vai virtuves stojakam ievadi caurulīti, tai pietin bērnu baloniņu, kurā iepūt sinepju gāzi (aerosols vai Udar patronas). Derēs arī dārzu miglošanas sēra svece.

Šo cauruli var izmantot arī lai imitētu čuru trubas plīsumu. Neaizmirsti čuru podu pailgāk glabāt pirms pielietošanas, tas dod spēcīgāku olfaktoro efektu.

Izpēti kur šiem stāv TV un ieslēdz dzirksteļģeneratoru uz pāris stundām kad programmā kas īpaši labs.

Ieraksti kompī vemšanas skaņu un aiziedams ieslēdz nepārtrauktas atskaņošanas cilpu. Tikai kompis jābaro ne no tīkla, bet no invertora.

Iespraud sērkociņu viņu šleperī. Iešpricē mazliet koncentrētas sērskābes viņu šleperī ar nedēļas intervālu gada garumā. Pēc 120~ās atslēgas maiņas reizes viņi sāks besīties. Labs ir arī plastilīns atslēgā.

Piesien uz knopku plaukšķeni viņu durvju augšmalā. Ja vien šie nav predisponēti uz sirdstrieku.

Ja intelekts viņiem pavājš, ar melnu aerosolu uzpūt uz šamo durvīm uzrakstu XY un trešais burts jeb kaut ko vēl bērnišķīgāku. Pievieno parakstu - ļuba, maša vai tādā stilā.

Kad apnicis, modificē uzrakstu uz "Jēzus Tevi Aicina". To papildini ar katru dienu 1/2 kg izsmēķu izmētāšanu viņu kāpņu laukumiņā (ceru ka tas nav tavs laukumiņš). Kaimiņi šos bez sāls apēdīs.

Viņu durvju rokturim nosmērē kloķa apakšpusi ar šķidru darvu.

Uz viņu durvīm uzlīmē pašlīmējošos durvju numuriņus - skaitli 666 un sakrustotus kaulus un sūdzies policijā par sātaniskiem rituāliem līdzīgām pazīmēm no tā dzīvokļa.

Viņu pagrabā ievieto laukā plūktus magoņu salmus kādus kārtīgu bunti un izsauc policiju, ka esi tos pamanījusi tur paslēptus (nez kam pieder šis pagrabiņš).

Mašīnai uzliec videokameru no sava loga, lai raksta kompī. Policijā kā pierādījums derēs.

Un vēl 1000 citos veidos

linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]bordo
Date:May 19th, 2006 - 03:15 pm
(Link)
not bad! :)

hackers counter system