fledermause · jeb · D-a


sāpes, sasodītās sāpes

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Miegs, pazaudētības sajūta. Miegs ir dārgums, to pazaudēt nedrīkst. Man tas ir vitalitātes minimums labsajūtai. Sekas ir baisas. Pūķis baisulis klejo pa pasauli. UN kur vēl sliktie piedzīvojumi ...pirmdienā. Tas viss laikam kā atgādinājums par īstenību ne saldo vīnu baudīt to. Tāda ir dzīve. Izbīlis-pārsteigums un domu artilērijas kaujas vinnētas un iznākums, pasludināts Miers. Un vēl viens Piedzīvojums. Kādam aplis, kādam Tests. Reizēm tas viss ir tik negaidīti un nemaz nav iespējams hronizēt....te paliks daudz nepateiktais, bet sajustais... Gaismas ir spilgtas un kairas;D Es nojautu,ka varu būt tāda,kuš... nekāpiet uz manām džungļu takām.;D Es jums karti nedodu;D
:D Sasodītais spalvu kušķis, kam Tev tur bij vāļāties kad teļepons barojās ikdienišķā strāvas maizē? Bet tik vien kā dusmīgu tekstu varu dabūt , attieksme nekāda. Kas zin varbūt vēl var salabot, varbūt man to nivajag?;D Pūkaiņi ir mīļi, bet reizēm draiski.
Manī tāds siltums, jūtos kā tāds siltums un kadiķi sajūtu vēl arvien...ogas nav ogas, ja izelpojušas ne pirmo gadu zaļumos. Gards ir ne tikai pēriens, smarža, bet arī oga. Dzīve. Rokas ir tik sekundāras, kad jūti siltumu, kuru var nest:)))
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry