fledermause · jeb · D-a


par vardēm

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Kas zin kā bija pirms sākumos un no kurienes pirmā atnāca. Un tomēr neba mans tas varžu trakums bij, bet manai draudzenei tas bija tuvs. Vēlāk jo trakāk, dažs labs draugs, rads uztver kā labu piemēru man iedāvināt kādu varžu radījumu un tā pie manis šīs vairojās: mazs, liels, mīksts vai ciets...bet labi, ka ne tik sabiedriska es un manu māju Varžu reti kas mana. Te mīt tikai nedaudzi varžu brīnumi, jo citi jau darbā iekārtojušies gana blakus ikdienā:D
laikā vai nelaikā, vietā vai gadījumā..vakar informācija uzpeldēja. Man patika, Nolēmu iekonservēt, jo laba tā...man der. Apzināti vai ne, bet mana...nu reliģija, par vardēm.:))
mazliet špiks...
Varžu nozīmes un simbolisms
Kad varde lec savā dzīvē tas var norādīt tagad ir laiks, lai atrastu iespējas pārejas. Mēs redzam dzīvnieku simbolika pāreju ar varde savu unikālo izaugsmes ciklā. Varde iziet neticami pārmaiņas, lai sasniegtu mērķi par pilnīgu pieaugušā vecumā, un tāpēc mums kā cilvēkiem.
Varde saprot, kas tas ir, piemēram, veikt dažas nopietnas augšanas sāpes - un tā tas ir fantastisks dzīvnieks .
Daudzās kultūrās galvenais simboliska nozīme vardes nodarbojas ar auglību. Lielā mērā tas ir tāpēc, ka šīs kultūras novēroja vardes, ar ko milzīgu daudzumu olu, tādējādi padarot to par auglības simbolu, kā arī simbolu pārpilnību. Quick sarakstu dzīvnieku simbolika varde ir laba vieta, kur sākt, kā jūs savienot ar šo apbrīnojamo būtne.
Kopsavilkums par simbolisko nozīmi Varžu
• Laime Tīrība Atdzimšana Atjaunošana Auglība Sadzīšana
Ēģiptē mēs redzam Frog-vada Heket kurš ir Ēģiptes dieviete Dzimšanas (ing).
Kā ķeltu simbols nozīmē, Frog tika uzskatīts kungs pār visu zemi, un ķelti ticēja tam pārstāvēja dziedinošu vai sadzīšana pilnvaras, jo tā saistībā ar ūdeni un attīrošie lietus.
Vairāk Rietumu un Eiropas viedokļi koncentrēties uz varde trīs attīstības stadijās (olu, kurkulis, pilnībā izveidota abinieku) simbolizē augšāmcelšanos un garīgo attīstību. Attiecībā uz šiem pašu iemeslu dēļ ir arī kopīgs kristiešu simbols Trīsvienības un augšāmcelšanos. Tas bieži vien ir redzams kristīgās mākslas izteikt šo simbolismu.
Ķīnā Frog ir emblēma Yin enerģijas un domas par veiksmi. Feng Shui prakse iesaka liekot tēlu Frog austrumu logā jūsu mājās, lai veicinātu bērna dzimšanu un / vai laimīgu ģimenes dzīvi.
Varde enerģija tiek uzskatīta par saikni starp dzīvajiem un mirušajiem.
Vardes ir arī veiksmi simboli Japānā - jo īpaši attiecībā uz ceļotājiem. Nēsāti tālu braucienu laikā attēlus vai amuleti, lai nodrošinātu drošību (īpaši pāri ūdenim).
Japāņu vārds varde "kaeru." Tas ir tas pats vārds, kas nozīmē "atgriešanos." Tāpēc ceļotājiem veikt nelielu varde amuletu ar nodomu atgriezties droši mājās. Turklāt mazie olis lieluma varžu amuleti tiek veikta to maki tik nauda netiks zaudēta. Seno hinduisti apskatīts dzīvnieku simbolika vardes par daudz kosmisko līmeni, jo viņi uzskata, ka vardes prognozēts pasauli orbītā kosmosā, un varde tika uzskatīts arī neizsaka tumsu.
Jomas Frog var palīdzēt mūsu dzīvē
• Jums ir nepieciešams, lai viegli peldēt ar dažiem grūts dzīvības pārejām
• Jums ir nepieciešams mazliet pārliecību ceļojot
• Tu strādā, lai uzlabotu savu intuīciju un stiprināt savu saikni ar garu pasauli .
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry