< Apakaļās | 23. Janvāris 2009 | Uz priekšu vēl>

Svarīgākais ir, ka pirmais vīrietis meitenei - ne vienkārši vīrietis

23. Janvāris 2009 (13:43)

Man drīz būs 18 gadi.Es satiekos ar meiteni jau sen. Viņa negrib ar mani nodarboties ar seksu. Ko man darīt un kā uzvesties?
    
Pamatjautājums, uz kuru Jums vajag atbildēt pašam sev: vai mīlat Jūs šo meiteni, vai gribat Jūs attiecību ar viņu? Vai esat gatavi Jūs viņu panākt, vai ir jums ar viņu kopējie interesi? Vai redzat Jūs nākotni sev viņas blakus? Svarīgākais ir, ka pirmais vīrietis meitenei - ne vienkārši vīrietis. Viņam jābūt īpašam, izceļošām no citu jaunu ļaužu pūļa. Pirmā seksuāla pieredze ir ļoti svarīga meitenei. Ne tikai tādēļ, ka šī pieredze var atnest diskomfortu, nepatīkamas izjūtas, bet vairāk tādēļ, ka ar noteiktu tēlu notiek fotogrāfiskā domāšana pēc šīs pieredzes, un pirmais vīrietis kļūst par kādu etalonu, pa kuru viņa pēc tam vērtē visus pēcnākamus. Un ja Jūs patiešām gribat viņu panākt, vajag ņemt vērā to. Tās seksualitāte vēl guļ, viņa nejūt Jūsu seksuālās prasības, nemāk parādīt savējās vēlmes. Ja Jūs gribat kļūt ar to ka pirmais vīrietis, vajag ne vienkārši "atnākt un ņemt". Vajag iemācīt viņu parādīt savējo seksualitāti, pamodināt viņā tas. Vajag iemācīt viņu būt jutekliskajaj un kaislīgajaj sievietei. Vai esat gatavi Jūs pie tā?

http://www.psiholog.lv/?id=106

Fjoklin-motõ

23. Janvāris 2009 (14:39)

Es laikam beidzot būšu atradusi savu dzīves motõ, visu mūžu meklēju- vsjo ņi to, ņi to. Bet tagad, tagad...

Proti,-

"Manējais bezjēdziens, kas apdedzina - ledains!!!"

Beidzot arī es lādēšos

23. Janvāris 2009 (15:23)

Vispār, ja negribētos draudzēties, jaunos sakaros dibināties un ar ne cibas rakščiem, bet cibas tikai lašiem sazināties, ta varētu taisīt frends onlī augšā. Mani,jejbogu, kaitina:
(tagad runa neies par frendlisti, vai tiem, kam es frendlistē, bet gan par tiem, kas ne saukti ne gaidīti, bāž savus līkos pirkstus tur kur neviens nav prasījs
)
pirmāmkārtām - veco- nīgro perdeļu visu jautrību graujošie komentāri;
otrāmkārtām, - perdõ-lakõniskie pārgudreļi, kuri pēc virtuālā tēla spriežot varētu būt kārni, sts mākti skribenti, ar atšautu, tintes nošķiestu, mazõ pirkstiņu un kas savas dienas vada, priekšu pret klaviatūru stīķējot, staigājot pa svešiem žurnāliem un maitājot citiem garstāvokli.(un kuru pašu ieraksti pārsvarā sastāv no saraustītiem, parasti- nepaplašinātiem, teikumiem, jūtjūbes linkiem vai lokāliem jociņiem, kas drošvien kauko nozīmē). Karočī:

Bija labi, paldies!.

23. Janvāris 2009 (18:05)

Poll #15555 Un tagad pavisam godīgi:
Open to: All, results viewable to: All

Iepriekšējo ierakstu Tu attiecināji uz sevi?

View Answers

Jā!
7 (17.5%)

Nē!
33 (82.5%)

Tie pagaidām divi

23. Janvāris 2009 (18:32)

Kādas šausmīgas šausmas, piedodiet!

< Apakaļās | 23. Janvāris 2009 | Uz priekšu vēl>