< Apakaļās | 19. Februāris 2007 | Uz priekšu vēl>

Kleita-maucīgā un nīstā

19. Februāris 2007 (10:38)

Turpmak, kad es apmeklēšu to sasodīto iestādi, līdzi maisiņā ņemšu dežūrtautastērpu, lai nākamā rītā šķīstā paskatā pa ielu varētu pārvietoties un visi skatītos uz mani un domātu:"Avot kāda kautrā jaunava cēli pretī man nāk, šitā jau no kāda kultūras pasākuma neba jau pa krogiem vāļājusēs!"
+kancelēju savu seno postu par attiecībām, pohu rītā, kad jūtos vainīga un nešķīsta, svētā pateicībā pieņemtu kāda tikla jaunskunga bildinājumu, jejbogu, kaut arī šam biksas būtu pa īsu, loka matos un rūtains kreklis. Nuja, kad pohas un vainas sajūta būtu pāri, drošvien pakārtos vannasistabā, bet tas jau, manas mazās žūpiņas, ir cics stāsts! WĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪ!

P.S. Es angļiem ļoti pārliecināti stāstīju, ka latvji savos Līgosvētkos visi brauc uz latgali un dzer home-made vodka! par sieru, alu un vainagiem aizmirsu piebilst!Un nezin kamdēļ man visiem vaidzēj pierādīt, ka krūtis man i lielākas, nekā tai meitenei, kas mani nīst un nikni skatās! Un nav skaidrs, par kādu naudu es tā piedzēros un kā cigaretes es pīpēju, jo neizpīpēta paciņa no rīta somā bij un nauda ar. Nevarētu taču būt, ka es būtu reibuse no laimes?! Svēts,svēts!

< Apakaļās | 19. Februāris 2007 | Uz priekšu vēl>