< Apakaļās | 28. Decembris 2005 | Uz priekšu vēl>

Komsī-Komsā ( un 1 rupjš vārds bonusā)

28. Decembris 2005 (16:47)

Reku-šeku, kādu īsziņu 03:00 saņēmu no sava papī(kuram iepriekš tika iekšķiebta Z-svētku dāvana: polnije karmani-marihuani):"JAUNĪBA PAIET,EJAM VISI DIRST!".jauks viņš man.tātad dāvana izdevās.

P.S. Šodien cepu kotletes, brīnišķīgs, 7dienai gan vairāk piedienošs pasākums! Aizdomājos- a nafiga viņas daudz labāk garšo no pannas nekā no šķīvja? A viens puika man teica, ka meitenes, kas vēl mūsdienās mākot cept kotletes esot īsts retums un uzreiz esot jāprec nost! Bet, kad raidīju šim cerību pilnu skatienu, tad noteica kautko apmēram šitā:"A-h-g-aa-ēhe-khem!"
Labi, značit, precības atkrīt! Da i diezkāds jau viņš arī nav, da i diez ko jau man arī negribas, da nu i nafig nevajag. Tā! Ar to visu es gribēju teikt,- visu ar to teikt gribēju, -teikt visu to ar gribēju es-... EJAM VISI DIRST, JAUNĪBA PAIET!

komsī-komsā-upsidrallallā

28. Decembris 2005 (17:17)

Oj, pac galvenais- es takšu vakar nopirku ROZĀ KLEITU- līdz zemei un visādiem tur volāniem(ko noplēsu kopā ar piedurknēm)... sekoja vēl daži ieplēsieni- tikai izveidoti divi milzum augsti šķēlumi(tā, lai var redzēt zeķgumijas). Rezultāts-oboldjet... nje vstatj! vakar sagaidīju tādā paskatā Brāli Lauvassirdi- dejojām tango pa koridoru°, gāzās viss (žēl, ka lustras nav,.. tā ar būtu gāzusēs). Un ta mēs izdomāj, ka jaunāgadā ies pa visiem krogiem, izdzers katrā pa 50 gr kalvadosa, nodejos vienu tango (tā, lai glāzes un šķīvji plīst). Moška ieskries Addamsu ģimeni pabaidīt... kā tur bij... lai nejustos neērti, neģērbieties rozā? Ha, ha, ha- es pat zeķes ar rozā špici atradu... ha, ha, ha!

< Apakaļās | 28. Decembris 2005 | Uz priekšu vēl>