< Apakaļās | 25. Decembris 2005 | Uz priekšu vēl>

Sauciet mani par Gantenbeinu

25. Decembris 2005 (11:34)

Vakar netīši ietrāpīju Alfā pie badā turētās latvju tautas (tik' nez kāpēc 90% problēmas ar lieko svaru)un sarkanbaltajiem pidarasiem(caur un caur Coca-Colas izdomātie tēli)- skats, ziniet, graujošs- cāļumātes (2 bēŗni pie rokas, 3 ratos, 1 vēderā+ no pakaļas gurdi slāj nosvīdis, iebaidīts, norūpējies vīrelis, kas tikko, acīmredzami, vardarbīgi atrauts no portāla www.gribu.lv)- sarkanām acīm, vājprātīgu, badā turēta cilvēka skatienu, žeļeznami paļcami idjiota tiek grābts viss, mests atpakaļ, rauts citiem no rokām... ka tik kādai,bļadj,putu-karotei 2% atlaide,jobtvaju!Grābjam, dāvināsim omei!!!!
Lūk, šajā vājprāta kustībā atcerējos par to brīnišķīgo grāmatu, kur Gantenbeins kādā rītā uzvilka mellas brilles, paņēma spieķi un suni-pavadoni un sāka tēlot aklu...Manuprāt, vakardiena bija tam sevišķi piemērota... labprāt tīšām uzskrietu virsū šo cielavu rateļiem(kur, ziniet- dzīves jēga no rimi plauktiem sabāzta, ar 50% atlaidi!!!)un skaitītu- cik bieži šīs aitas (kas ar draudzenēm pie kafijas parasti apspriež līdzcietību, dzimuma vienlīdzību... visas tās huiņas, kas uz viņām nekad neattieksies- lai viņas kādreiz apskatās uz trakomājas pacientu, kas ir sūdos līdz ausīm, audzēju galvā un mistiskos gļukos cenšas iekraut pa žokli sanitāram, kas cenšas šo aptīrīt un pabarot ar karotīti... tad, lai viņas izsakās par līzcietību)nosauc tevi par idioti un iesaka cītīgāk skatīties, kur ej... un tad vērot-kā mainās viņu tantīgā (kstatji, lai gan tikai 30it, bet jau izskatās pēc omes)fizionomija, kad aptvēŗusi, ka ieteikusi aklajam skatīties... un priecāties kā šī grābj savus cālēnus un kuslo vīrietīti un lavas prom, sak', IT WASN'T ME!!! Ups! SORĪ(vai kā tur tās kazas mēdz sacīt)!Lai kaut 1X tai sugai paliktu par sevi kauns! Un vajadzētu!

P.S.Ir nācies bērnībā pieredzēt Z-svētkus bez egles, bez dāvanām un pārējiem sūdiem- ar reņģumaizēm un tēta priekšā lasītām Kristus pasakām(starp citu, Z-svētku vakars ir Kristus dzimšanas diena, ne veikala "Saulīte" zaļās gaļas atlaižu svētki)...un, ziniet, nevienam nekā nebija un nevienam arī neko nevajadzēja... visiem bija silti un labi.. tāpat... vienkārši!

25. Decembris 2005 (17:34)

Teikšu kā kārtīga latvju tautas pārstāve-"Naudas nav, dzīvokļa nav, mēnešreižu nav, neviens nemīl, pizdjec!"

25. Decembris 2005 (20:25)

A man piedrāzt, a man akāciju palags.

< Apakaļās | 25. Decembris 2005 | Uz priekšu vēl>