Viena Psihopāta Piezīmes
♥...Bless me Father for I have sinned...♥
manas diena (sliņķīgi) :D 
15th-May-2007 06:16 pm
o Pirmo reizi pa ilgiem laikiem man bija kārtīgas, ilgas vakariņas. Lai gan...greifrūts, bezgaršas jogurts un ķīniešu tēja. Bet tik laba sajūta. Ļoti labas sajūtas "Feel free", tā teikt. Knakstināju to visu 15 minūtes. Sāku gan domāt, ka tas priekš greifrūta ir par ātru :D Nu labi, beigšu runāt par ēdienu te, aiziešu palasīties diskusijas draugiem.lv ED domubiedru grupā.

o Biju pie friziera. Beidzot atkal bardaks, tā saucamie mani mati uz galvas, ir sakopts. Un kārtējo reizi izcēlos ar tizlību, pārprasīdama jau kuro reizi, kad man ir manikīrs. Starp citu, ceturdien. Nespēju sagaidīt. Wīī. Krītu gar zemi. Šajā ziņā manī ir daudz emociju. (Tik daudz, ka pateicu bez emocijikonām. izklausās vienaldzīgi?)

o Šodien latviešu valodā bija jāattarkšķ (pamēģini uzrakstīt) savas runas. Ar Līgu bijām pirmās. Es tā labi norunāju, vismaz ņemot vērā, ka iepriekšējā vakarā no angļu valodas pārcūkāju. "It`s my calling" izklausās labāk par "tas ir mans aicinājums"! Un bože, cik man daudz laika vajadzēja, lai izdomātu, ko esmu ar to calling latviski domājusi. :D Ņēmu talkā veco, nelabo TVP. Dumiķe es. Arnim runā bija kaut kas par to, ka visi cilvēki uztraukušies par to, ka neviens nemīl Latviju vai kaut kā tā. Vai es izskatījos uztraukusies? Vai izskatījos? (patiesībā jau es pabeidzu tajā laikā savai kleitai puķītes piešūt - dabūju 10^^.)

o Runājot par kleitiņu...perversa kleitiņa, perversa. :D Kā pieliecos, tā viss, ko normāli cilvēki slēpj, ir redzams :D Un augša arī ir uz puskrišanas robežas. Bet vasarā jau var atļauties. Un skolotāja vispār teica, ka es jau varot atļauties. Nu jā, vienīgi nedrīkstēs ne pieliekties (skats labs ;D) ne notupties (vēl labāks :D) ...un tad es te tā domāju, kāda jēga no tās kleitiņas,ja es tikpat labi plika varētu walkingot pa ielām? :D

o Fjū, gari. Bet šodien bija tik lietains un sūdains no rīta, ka es pat necerēju vakarā uz savu "wild run". Bet būs ^^
Komentāri 
15th-May-2007 09:34 pm
To kleitiņu nevar vilkt piemēram uz šortiem vai pusbiksēm? tā jau tagad dara. xD
16th-May-2007 11:23 pm
njaaa, man arī ieteica ar legingiem :D bet man jau labāk patīk pliku pakaļu rādīt nekā vasarīgai kleitiņai legingus klāt vilkt. bet ta jau redzēs ^^
17th-May-2007 04:15 pm
Anonīms
to much emocions 4 one day!
This page was loaded May 6th 2024, 3:19 pm GMT.