Viena Psihopāta Piezīmes
♥...Bless me Father for I have sinned...♥
Komentēt 
8th-May-2007 04:41 pm - Ich liebe dich... :)


Dāvids atzinās Lizai mīlestībā. Wīīī. :)
Tas bija tik mīļi! Turklāt vāciski tas ne mazākajā mērā nelikās tā sekli kā reizēm mēdz būtu citās filmās. Tikai viņa pēc tam nobijās un aizgāja. Pēcāk rādija baigi mīļo klipiņu par viņiem un citiem varoņiem. Un vēl tā dziesma. Pilnīgi neticās, ka šodien man bija tāda veiksme to noskatīties. :D
 
Nespēju noturēties un paskatījos uz priekšu. Arī beigas. Man radās iespaids, ka seriāls uz beigām palieg pasmags. Toties joprojām ļoti mīļš un pasakains. Man neizsakāmi žēl būs Dāvida. To es jau tagad zinu. Vienīgi neizdevās noskaidrot, ar kuru Liza pārgulēs. Ar Roko viņa tur kaut ko mēģināja, tālāk nebija, bet nu tas, ko tur rādija, izskatījās ļoti...nu tā taču ir Liza, jebkurš varētu iedomāties. :D Ļoti romantiska bija beigu reklāma, kur Lizas tēvs pieved viņu pie altāra ar plīvuru pāri sejai, bet pēc tam fonā uzdod jautājumu Kuru Liza izvēlēsies? Un kāds velk viņai pirksā gredzenu, bet vēl neredz kurš. Nu labi, pēc tam es noskatījos arī visas beigas, un zinu, kurš. Nez gan kurš? :)

Viena, no ainām, ko arī noskatījos, bija tāda, kur Dāvids(velnišķīgi izskatīgs) atjāj uz balta zirga un uzvelk viņai skaistu kurpīti. Dzīvē tā nenotiek :)


Komentē 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
This page was loaded May 6th 2024, 8:39 pm GMT.