Viena Psihopāta Piezīmes
♥...Bless me Father for I have sinned...♥
Komentēt 
15th-Jan-2007 09:05 pm - slikti, slikti.
Ou, faaak. Slikta diena, slikta.
Primāmkārtām, pie datora peles atradās nobeigusies muša. Tas varbūt vēl nekas, ja vien viņa nebūtu vairākos gabalos. Tas lika padomāt, cik veca viņa ira, un kopš kura laika tā tur stāvējusi. Bet eniivei...fui O_o Ienīstu dzīvas mušas, bet beigtas vēl vairāk.
Otrāmkārtām...ieeju draugos, skatos... O_O...visas statistikas izbeigušās! Vienā dienā! Tas tā speciāli? Lai gan no otras puses, kāda škirba? Man tāpat vienmēr slinkums aizvilkt pakaļu līdz mobilajam, kas nu nekādā gadījumā negrib atrasties man blakus, kad vajadzīga statistika(un arī kad nav ><).
Trešāmkārtām vēl varētu piegudrot, ka mamma nopirka šampinjonus, bet man jau tie šampinjoni ******. Fui, sāku ienīst šampinjonus, un lai gan neviens kalorijas neskaita...kāpēc citām burciņām virsū rakstīts 14, bet citām 26? Zaļajiem zirnīšiem taču nemainās :D
Ceturtāmkārtām...rīt nav pirmās divas stundas. Tās brīvās stundas no rīta vajadzētu aizliegt ar likumu. Ko lai viņu9stulbu)prāt es no rīta lai daru tās divas stundas? Phe. Izjaucī visu rīta ritmu. Kauns, pē, pē.

Morāle? Cik maz vajag priekam! Pfū, pē, tas ir...cik maz vajag nelaimei :D Bet optimista morāle būtu tāda - cik problēmas mūsu dzīvē reizēm ir nesvarīgas un pārspīlētas. Kā beigtas mušas, piemēram.
Komentē 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
This page was loaded Oct 7th 2024, 1:41 am GMT.